Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 no i po co zatrzymałam chwilę tylko dla siebie pomiędzy nami pozrywane korale z jarzębiny toczą wyścigi pod stołem sama nie wiem czy powinnam zostać tą ostatnią i naprędce pogasić światła
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 długi (jak na Ciebie) ale dobry
H.Lecter Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Świetny erotyk z wyzywającą, wyzwalającą puentą. Jeżeli jest inaczej, nie wyprowadzaj mnie z błędu. Pozdrawiam.
Rafał_Leniar Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Ciekawy.Raczej nie lubię takiej formy bo niezbyt ciekawa ale to tylko moje marudzenie. Pozdrowienia.
Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "wim", że nie lubisz, ale fajnie, że byłeś:)))) Pozdr. wakacyjne:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No, nie jest inaczej; szybciutko się poznałeś co i jak:)) Dziękuję i serdecznie pozdrawiam:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest mi baaardzo miło:)) I cieszę się i dziękuję;))) Pozdrawiam ciepło:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Omatuś!! toż to tylko kilka linijek:))) Dziękuję i bardzo serdecznie pozdrawiam;))) EK
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Prosty, czysty tekst, pozbawiony zbędnych ozdobników. Pozdrawiam
Pancolek Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 W prostocie słów siła tego wiersza. Wyjątkowa sytuacja, bo zazwyczaj to mankament ;) + Pancuś (który nie pokapowałby się, że to erotyk)
Ela Adamiec Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 świetny erotyk. Podoba się bardzo:) pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancuś, moje " pokapowanie " - czy też wybór- dotyczy puenty, którą można odczytać nie tylko " wyzywająco ".
Judyt Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2008 Ewa- roześmiana Ewa tu się schowała, mm miło było przeczytać, się dowiedziałam o Zetce niniejszej i postanowiłam wdepnąć; a tutaj faktycznie korale lecą fajnie,ciepłoniaście
zak stanisława Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 podstolny erotyk? i te jarzębiny aż pod stół się potoczyły, mocno musiał kos machać.. siekierką:P:P a propo: ścięta? cmok za superancki wiersz kosie! ech, juz wiem, czeka na naleweczki, :):)
ZORRO57 Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Ewa Kos;rzeczywiście to jest dylemat?--> Dział Z - punkty za (6): Marlett oraz Sosna, H.Lecter, Pancolek, Ela Adamiec, pchła szachrajka, zak stanisława, Pozdr.
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oj jak miło Cię gościć:))) że też Ci się chciało do mnie zajrzeć:))) Dzięki wielkie:))) Ahoj!!!
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. taki on podstolny, jako ci ze mnie podstolina hihihi:) dzięki za zaglądnięcie i za mily koment:))Pozdrawiam serdecznie i łączę się w oczekiwaniach na deszcz:)) EK
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 pchełko dzięki - nad propozycją pomyślę:)) Koraliczki całuśne posyłam:))) EK
Ewa_Kos Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judytko - tak wakacyjnie mi się zebrało:)) Pozdrtawiam Cię serdecznie:))) EK
Judyt Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Judytko - tak wakacyjnie mi się zebrało:)) Pozdrtawiam Cię serdecznie:))) EK no proszę, nie ma za co, tylko przechodziłam:), wzajemnie
Rekomendowane odpowiedzi