M_arianne Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 ponoć poetę można zabić słowem więc jeśli wiesz nie zabijaj mów pięknie
teresa943 Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przemyślanym słowem można zabić...każdego pozdrawiam -teresa
adolf Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie wiem, ja wiem, że jest nagonka na marianne, ale gdyby zmaienić pono na ponoć to wyszłabyu cąłkiem fajna mysla :PPP pozdr.
adolf Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przemyślanym słowem można zabić...każdego pozdrawiam -teresa a kto mówi, że myśl musi być.. przemyślana :DDDDDD
teresa943 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przemyślanym słowem można zabić...każdego pozdrawiam -teresa a kto mówi, że myśl musi być.. przemyślana :DDDDDD "nie przemyślane" w przenośni, to takie, które celowo rani, warto więc zastanowić się, zanim się nim w kogoś rzuci (słowo może być jak kamień), chyba, że z premedytacją chce się trafić...
Bernadetta1 Opublikowano 31 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2008 zbyt dosłownie jak dla mnie...pozdr. Bernadetta
gabriel p. Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 pióro vs miecz, runda pierwsza i ostatnia oczywiście, zdobyte mistrszostwo. pozdrawiam :-)
Rekomendowane odpowiedzi