joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 listniejesz we mnie krzewisz się bezkornie pomiędzy słojami okorzony ukorzeniasz się- gając roztworów nienasyconych wysycasz ciepło słomkami gałązek pękniejących z konarów soczyścisz mnie symbiolicznie już nie zas(ch)nę
Daniel Piaszczyk Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 to jest dobre.... napisane lekko i z polotem. poezja smaku... podoba mi się "listniejesz. symbiolicznie..."
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zatrzymał mnie, aż dziw że tak oryginalny wiersz mało zauważony jest. Ciekawa i oryginalna zabawa słowem. Jeden z niewielu "wiosennych" które mam ochotę czytać.
seweryna żuryńska Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 kocham słowa, kocham zabawę z nimi jak wymykają się i łaszą do dłoni uśmiech serdeczny ślę za ten wiersz ileż w nim szarych biegania gratuluję z całego serca pozdrawiam seweryna
joaxii Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Dziękuję wszystkim za komentarze. To taki mały wierszyk... trudno się dziwić, że niezauważony. Poza tym jest o drugiej wiośnie... Pozdrawiam wszystkich serdecznie i ciepło, j.
Rekomendowane odpowiedzi