Bernadetta1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 jutro w twym cichym sennym spojrzeniu dostrzegę wiosny wonny aromat miękko już płyną wokół twej głowy roje motyli aż miejsca nie ma sama sprowadzę wzrok do różnicy między stokrotką małą a bratkiem chociaż sam nie chce znowu szybuje w ciągłej pogoni za długim latawcem dotykiem ciepłe barwy odnajdę czerwień twych warg mą dłoń poparzy od czubka palców zawładnięta wiosną zachłysnę się by marzyć
adolf Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem szczerze, ze napoczatku podszedlem niechetnie do twojego wiersza po przeczytaniu pierwszych dwóch linijek, ale czytając dlaej coraz bardziej do mnie przemawial i przemówi, jest coi prawdę parę byczków, ale jest i parę ciekawych metafor, a co najważniejsze wiersz ma przegenialny wydźwięk, płynny i jakoś tak chwyta, więc nieśmiało powiem: plus ciepły, wiersz miły podoba się pozdr.
adolf Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem szczerze, ze napoczatku podszedlem niechetnie do twojego wiersza po przeczytaniu pierwszych dwóch linijek, ale czytając dlaej coraz bardziej do mnie przemawial i przemówi, jest coi prawdę parę byczków, ale jest i parę ciekawych metafor, a co najważniejsze wiersz ma przegenialny wydźwięk, płynny i jakoś tak chwyta, więc nieśmiało powiem: plus ciepły, wiersz miły podoba się pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Powiem szczerze, ze napoczatku podszedlem niechetnie do twojego wiersza po przeczytaniu pierwszych dwóch linijek, ale czytając dlaej coraz bardziej do mnie przemawial i przemówi, jest coi prawdę parę byczków, ale jest i parę ciekawych metafor, a co najważniejsze wiersz ma przegenialny wydźwięk, płynny i jakoś tak chwyta, więc nieśmiało powiem: plus ciepły, wiersz miły podoba się pozdr. Adolfik:)...milo że wpadłeś:)...(muszę się postarać pisać poprawnie, bo znów mi zarzucą niedbalstwo;):))...wierszyk wstawiony na próbę, tak na gorąco...jesli się podoba to miło mi bardzo:)...przeróbki wszelkie wskazane...pozdrawiam ciepło Bernadetta
Alicja_Wysocka Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 jutro w twym cichym sennym spojrzeniu dostrzegę wiosny wonny aromat miękko już płyną wokół twej głowy roje motyli aż miejsca nie ma sama sprowadzę wzrok do różnicy między stokrotką małą a bratkiem chociaż sam nie chce znowu szybuje w ciągłej pogoni jak za latawcem (za dużo o sylabę) dotykiem ciepłe barwy odnajdę czerwień twych warg // mą dłoń poparzy (przesunięta śr.warg jest jakieś twarde, źle się kojarzy, jedna sylaba za mało)od czubka palców zawładnięta wiosną zachłysnę się by marzyć (odtąd do przekrojenia, musi leżeć jak te wyżej) ---------------- Dostanę albo po łapach? :) Przepraszam
Bernadetta1 Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie dostaniesz po żadnych łapkach:)..bo mysli trafne i to jak:)...ta czerwień pewnie do usunięcia choć na razie nie mam koncepta:);)..pozdrawiam i dzieki za korektę Bernadetta
teresa943 Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 pospacerowałam wśród Twoich zapachów / milo i przyjemnie, ale wygląda na to, że jeszcze w nich zamieszasz, więc cierpliwie poczekam / :) tymczasem aromatyczne pozdrowienie -teresa
Bernadetta1 Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 dzieki Teresko :)..aromatyczne tez moje pozdrowienie...tak chyba pomieszam jeszcze;).... pozdr. Bernadetta
Rekomendowane odpowiedzi