BARBARA_JANAS Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Tym razem bez interpretacji. Z każdego poziomu, nie tylko na palcach tekst plusuję. Serdecznie z dachu werandy czekającej na oplot zielonego...
H.Lecter Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, Basiu. Życzę oplotów zielonych, kwietnych i słownych...Pozdrawiam.
adolf Opublikowano 30 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pamiętam ten iwersz, urzekł mnie w warsztacie i urzekł teraz najbardziej ten boski fragment, nie ma twoich wierszy słyszę : - wszystkie są w czytaniu oczywiście plus! pozdr.
H.Lecter Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pamiętam ten iwersz, urzekł mnie w warsztacie i urzekł teraz najbardziej ten boski fragment, nie ma twoich wierszy słyszę : - wszystkie są w czytaniu oczywiście plus! pozdr. Adolfie, zdaje mi się, że byłeś przy wszystkich moich wierszach orgowych - to już się kwalifikuje na skrzynkę piwa...Dzięki. Pozdrawiam serdecznie.
H.Lecter Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Amen.
H.Lecter Opublikowano 30 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ilionowski, to ty jeszcze nie jesteś ale też jest zabawnie...
czarna porzeczka Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 bardzo mi się podoba może dlatego że oszczędnie wiele wyraża gratuluję + gdybym mogła
H.Lecter Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki wielkie. Pozdrawiam, porzeczko.
Rekomendowane odpowiedzi