Dominika Iks Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 wieczór pod klonem dotyk skrzydeł komara bąbel na udzie
Liryczny_Łobuz Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 No właśnie - pisałaś cos o komarach. Nie martw sie. Mój kumpel Grzesiek - juz jest w Kanadzie - wynalazł na nie idealna ochron.e - a wypróbował wszystko! Tak że tu nie ma problemu - gorzej z \małymi kanadyjskimi muszkami - są wrrredne! Ale wspólne przezwyciezanie trudnosci zbliża, prawda? M.
Dominika Iks Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Pewnie, poza tym są jeszcze packi na muchy i komarozol.:))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 No to siądziemy sobie przed domkiem na przyzbie - i będziemy "pacali"! M.
Dominika Iks Opublikowano 25 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 Pac! heh, dzisiaj taki upał, że nie ma w co pacać.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 "Wart Pac Pałaca (drzewnianego oczywista) a Pałac Paca" A wiesz, poznałem kiedyś pewną Pacównę - i rzeczywiście - Klasa! Będzie trzeba coś tam skrobnąć naszej koleżance Ani Ostrowskiej z okazji imienin - masz jakis pomysł? M.
Dominika Iks Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 POomyślę u fryzjera. Może mnie najdzie jakas wena.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Brzask - na ławeczce wisi wczorajsza suknia czy byłam Nimfą ...
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zainspirowaleś mnie- ale umieściłam to jako nowe haiku. Chyba można?
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 To miło być - jak Muza - inspiracją dla Poetki :)) A czym (lub kim) zainspirował Cię wczorajszy wieczór - bo przygotowania były solidne? M.
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Co do wczorajszego wieczoru, to brak inspiry. Może coś przyjdzie z czasem. Ale miło było.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Przyjdzie, przyjdzie, tylko trzeba sie dobrze rozglądać :))
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Tu się z Tobą zgodzę. Mimo roztargnienia chyba uda mi się dojrzeć coś wartego opisania.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 No bo do dojrzewania czegokolwiek, też trzeba dojrzeć :))
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 A miałam nie dojrzewać? Tzn. nie dorastać. :)))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 O nie! Niedorastanie - to domena mężczyzn, i nigdy tego nie oddamy!!!
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 No właśnie - jako płeć bardziej rozsądna - wybierz dla nas jacht - na przykład z tej listy: www.yachtingtime.com/_lista_jachtow.cfm I pamiętaj, że dla nas cena już nie gra roli:D Ciekawe, czy mamy podobny gust ??? M.
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 No tak, sławetny syndrom Piotrusia Pana. A Pippi Langstrump?
Dominika Iks Opublikowano 27 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kabinka Cruisera jest calkiem calkiem..ale na pokladzie malo miejsca. Sasankli są miłe,ale myślę o czymś jeszacze większym:)) Jestem mało techniczna, zwracam uwagę na sylwetkę, ciut na ergonomię. Co do gustów... de gustibos non est disputandum :) Ja wybiorę chatkę, jachcik i samolot sam wybieraj, byle ładny.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 27 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lipca 2008 No i dobrze! Udźwignę tę odpowiedzialność ! Niech będzie - OCEANIS CLIPPER 461 Ze wzgledu na ... wesołe obicia mebli:))
Rekomendowane odpowiedzi