Fanaberka Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 kiedy tak leżę na rozpalonym piasku między kupką popiołu a nieżywą muchą cienie kładą się obok tylko buk nade mną w jasnym uniesieniu i jasnym szeleście wiecznego majestatu czy spopieleje wszystko może odciski ptasich stóp okażą się trwalsze od żwiru albo zamki budowane dla zabawy otoczą fosą nie do przejścia nagle mnie ogarnia nieodparta senność wyspa rozmywa się i tonie trochę krzycząc i trochę śpiewając wychodzą postacie ze snu i zostają nawet nie wiedząc
adam sosna Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 bardzo mi się podoba tylko zmieniłbym trwalsze od żwiru -> trwalsze od wiatru ale to ja :)
teresa943 Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 fajna ta Twoja wyspa / :) serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 podoba mi się bez dupki, tzn. bez ostatniej linijki ;P trwalsze od żwiru ma swoje znaczenie - właśnie tu cały paradoks, że od kamienia; wiatr za bardzo (u)lotny ;o) zdrówko! angie
Fanaberka Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No wiesz, Adamie, od wiatru to prawie wszystko jest trwalsze :-) Dzięki.
Fanaberka Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Trzeba by do niej wrócić i trochę nad nią posiedzieć, ale wiadomo jak to na wakacjach - trochę tu, trochę tam :-)
Fanaberka Opublikowano 24 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ta dupka właśnie jest punktem odbicia. Można by pomyśleć nad jej reformą, ale bez niej ani rusz ;)) Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi