ZORRO57 Opublikowano 21 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Przyjaciele lubią być zawsze wszędzie razem kochankowie, nie potrafią bez siebie nigdy żyć. To pragnienie tak silne z uczucia znaczy miłość ma moc potężną, która uderza z natury żywiołem. A czym dzisiaj jestem, czym twoim kochaniem coś pali mnie, od środka - mam się okłamywać. Spać mi nie daje po nocach - nawet oka zmrużyć, cóż mogę zrobić, co oszaleć - więc na co czekam? Lepiej ze mną nie igraj, dla Juli stojącej balkonem czujesz to samo, co ja! Kończy się moja cierpliwość. Szekspirowski Romeo w dramacie, ale masz problem, to odwieczny teatr, bawi z tej gry - sceną w namiętność. Ja nie trubadur błędnych dróg, czy prawy rycerz z mieczem, twoja marzenia maluje wyobraźnia - więc cóż mi mówić?
anna_rebajn Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 Mam wrażenie, że przesadziłeś z ilością dodanych wierszy. Zostaw na początek dwa - trzy najlepsze i poczekaj na komentarze, bo zaczynasz mieć monopol na trzech ostatnich stronach. Pozdrawiam. anna
Rekomendowane odpowiedzi