Liryczny_Łobuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Och - tylko nie Maybacha!!! Już nikt "z towarzystwa" nie kupuje tych aut - od kiedy większość wykupili czarni Raperzy (złote klamki, obicia z zebry itp). Teraz tylko Bentley - i tak mów na balu. Wspomnij też o rejsie statkiem do Kanady ... w miłym towarzystwie :)) Połamania obcasów! - M.
Liryczny_Łobuz Opublikowano 26 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Do Samuela Twoje haiku, trafnie oddaje nastrój - przed wypłynięciem:) Dziękuję - Marek
Dominika Iks Opublikowano 26 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sugerowana budowa haiku: 5-7-5 (oczywiście chodzi mi o zgłoski).Ale i Miłosz wychodził poza konwencję, jeśliś równy Jemu, to czyń to! Cholera, złapałam się na parszywej złośliwości!! O wybaczenie od razu proszę.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 28 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie żeglowałam i chyba nie będę:) Na pewno nie będę:)))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 28 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2008 Och Kasiu - przecież na naszym jachcie, znajdzie się miejsce i dla pierwszej naszej Fanki! A samo żeglowanie, to ... coś wiecej niz widzisz w telewizorze - po prostu czujesz, ze masz to w genach! Nie szukaj wymówek - lecz kolegi żeglarza! O! Silnych wakacyjnych wiatrów! Marek
Katarzyna Bielińska Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Marku, ale ja nie potrafię pływać i w związku z tym czuję strach przed wodą:) Oczywiście w miarę możliwości pokonuję go, jak wszystkie moje pozostałe lęki:))) A czy jacht duży?:) Chciałabym się mimo wszystko czuć w miarę bezpiecznie:)
Dominika Iks Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Kupujemy z Markiem bardzo bezpieczny jacht, poza tym Marek za sterem- więc chyba możesz czuć się bezpiecznie:)).Ja tylko szoty będę trzymać :)
Katarzyna Bielińska Opublikowano 29 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No cóż...nie pozostaje mi nic innego jak uwierzyć i spróbować:))) To kiedy wypływamy?:))))
Liryczny_Łobuz Opublikowano 29 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2008 Kiedy? Zaraz jak bank wypłaci któremuś z nas totkową Wygrana Lato jeszcze duuuugie!
Rekomendowane odpowiedzi