były__premier Opublikowano 12 Lipca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 patrzę na ułomną twarz, lód oślepia podbiegunowy maraton, myśli. pośród świateł i cieni karłowate łodygi; głód, bezradność. chwilowy ból głowy w tutejszym klimacie zmienia się w roztwór. bo jak nie pić? gdy szmer wychodzący z zatoki oznajmia przypływ i twoje powroty: wiszące na włosku godziny - naprężone mięśnie, najważniejszy skok, odliczanie? w normalność czy złudzenie, jak drobiny łuszczącej się skóry - ciało i tak pokonane. wieko dachu ukruszy się po latach wszystko odejdzie białą doliną. zagrają trąbki wiatru bez polotu, bez nagłych pauz.
Espena_Sway Opublikowano 12 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2008 Jasiu, nieźle operujesz sŁowem i to w miejscach bez pauz :P. jeśli chodzi o tekst - nie mam większych zastrzeżeń, podoba się klimat, choć formę bym trochę zmieniŁa. patrzę na ułomną twarz, lód oślepia podbiegunowy maraton, myśli. pośród świateł i cieni karłowate łodygi; głód, bezradność. chwilowy ból głowy w tutejszym klimacie zmienia się w roztwór. szmer wychodzący z zatoki oznajmia przypływ i twoje powroty: wiszące na włosku godziny - naprężone mięśnie, najważniejszy skok, odliczanie? ciało i tak pokonane. wieko dachu ukruszy się po latach wszystko odejdzie białą doliną. zagrają trąbki wiatru bez polotu, bez nagłych pauz. sorki, tak jest jeszcze lepiej. wycięŁam te najlepsze momenty, podoba mi się bardzo puenta, taka różyckowa :P. ogólnie, na +, jesteś w formie :) pozdrawiam Karolcia :)
Pancolek Opublikowano 13 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2008 Nie podoba mi się: najważniejszy skok, odliczanie? w normalność czy złudzenie W ogóle tym razem często na granicy banału ;) +/- Pancuś
Bernadetta1 Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam sie na granicy plusa i minusa mi sie widzi:)...ale ma w sobie cos:)
Rekomendowane odpowiedzi