Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 miesiąc temuuwiodłapotem porzuciłanieszczęśliwaspłoszyłagłowa ciężkazlew pełen szklaneki pamięć słabniepopija nieświeżygrzech butelkąwody mineralnej- kolejny kac(kac) moralny
Adam_Szadkowski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nie podoba mi się ta pierwsza zwrotka. Jest zupełnie w innym klimacie niż cały wiersz, a przeciez chyba nie o to chodziło.... Bardzo ciekawe zakończenie z tym kacem. Świetnie tu pasuje mi też, motyw tych szklanek - bardzo zmusza do...Ale ta pierwsza strofa- wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrAdam
Leila Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 nie rozumiem roli słowa "spłoszyła" (?) druga strofa bardzo mi się podoba
Jolanta Sztejka Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 CYTAT (Leila @ Jul 13 2003, 12:17 AM) nie rozumiem roli słowa "spłoszyła" (?) druga strofa bardzo mi się podoba spłoszyła hmmmnie wyjąsnie bo to zbyt skomplikowane, ale zapewniamma swój sens
Rekomendowane odpowiedzi