HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 czego skór ka na po dwór ku nie dozna, nie do (wie się) kiedy co ma się złu szczać to do grubej tej skorupy z ostrożna bo tam już odma łości szew prze puszcza.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 kiedy się chce złu szczać (pod płot go skierować) skórkę na ogór q lepiej posma r(k)ować za wczas na U :):): Witaj HAYQ, ahoj! pozdrawiam serdecznie
lubię latawce Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 a ja bym powiedziała czego kurka na podwórku nie dozna ;P fiu fiu, HAYQ ;o)
Baba_Izba Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 zajrzę jutro, to po jakiemu? Pozdrawiam wakacyjnie - baba
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ahoj Stasiu, miło Cię widzieć, dziękujeeę Stasiu, za wczasu, to w nadmanganianie potasu naturalny (prawie) fiolet, a nie U-ltra fi olet. Też serdecznie :)
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację, kurka - za młodu też naciąga ;)) Dzięki, że zawitałaś, pozdrawiam.
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pona sze mu, ale ma mczk awkę :) Zaglądaj, pozdrawiam.
Pancolek Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 A mnie to tak po góralskiemu wybrzmiało, bo góralskiego ni znom ;) Zgrywne, jak to u Ciebie, a tytuł genialny. czego skórka na podwórku nie dozna, nie dowie się kiedy co ma się złuszczać to do grubej tej skorupy z ostrożna bo tam już od małości szew przepuszcza. Tak sobie zapisałem, żeby sens efektywniej łapać, wyabcz ;) + Pancuś
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sie nie gnie Wom (to je po goralsku) ;))) Jednym słowem wróciłeś do podstawy. Fajnie Pancolku, ale pouciekało parę innych rzeczy. Jest też jedna, której nie tknąłem(powiedzmy, przez szacunek), ale bezpośrednio wiąże się z całością. Dzięki, że wpadłeś. Pozdrawiam
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 we fiolecie tym włosy farbowałam dawne to szkolne czasy włosy miałam jak atłas i kolory trzy na głowie i za drzwi wyproszono mnie przemalowć miałam sie :P
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Stasiu głowy nie farbowałem, "antyspołeczny" ponoć byłem i też za drzwiami lądowałem gdy z "czynów społecznych" kpiłem. ;)
Marusia aganiok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hura!!1 rozpracowałam tytuł nie dowie sie Krycha (chyba?) Pozdrawiam pięknie:))) Ma.
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Huraaaa!!! a co to za Krycha? Zak Stasię znam, ale Krychy nie kojarzę :) Dzieki za wizytę Aganiok. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 wieeem, że nie kojarzysz, bo to przysłowiowa Krycha na "ka" hihihi!! :)))
HAYQ Opublikowano 20 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Acha, to ta "la sympatyczna panna Krysia z turnusu III-ciego"? Zawsze mi żal basisty było ;' :)
adolf Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne sa te twoje zabawy słowem HAYQ ;)) chociaż czasem moj aparat mwoy odmawia posłuszenstwa. ;) a za tytuł i niedowieska ;P powienieneś Nobla dostac ;) podoba się: w sumie to wiersz musze oceniac pod kątem barfdzo orygianlenj formotreści ;) która przemawia, bawi, edukuje ;))) pozdr.
zak stanisława Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 hehe HaYQ, znalazłam to kalina cię nazwała the best, słowem wie co mówi!
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 HAYQ! Bawisz słowem jak kogut jajkiem tzn. jak baba kogutem...wsadziła go do buta:)) PozdrawiaMy.
teresa943 Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 bo tam już odma łości szew prze puszcza. no, no, lepiej, żeby nie dowiedziałsie / HAYQ, Twoje poczucie humoru jest jak aromatyczna poranna kawa / sprawia, że nawet pochmurny dzień wydaje się jasny / super! serdecznie pozdrawiam -teresa
HAYQ Opublikowano 21 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Fajne sa te twoje zabawy słowem HAYQ ;)) chociaż czasem moj aparat mwoy odmawia posłuszenstwa. ;) a za tytuł i niedowieska ;P powienieneś Nobla dostac ;) podoba się: w sumie to wiersz musze oceniac pod kątem barfdzo orygianlenj formotreści ;) która przemawia, bawi, edukuje ;))) pozdr. Dzięki Adolfie, miło że zwróciłeś uwagę na tytuł :) ale Nobla nie chcę (po co mi taki Bolek;) Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi