Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Orientuje się ktoś, czemu od dwóch miesięcy na stronie internetowej Odry nie ma 'nowych' pocztówek literackich? Ja mam ostatnie z kwietnia - może mi przeglądarka nawala?
Olesia Apropos Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 nie nawala. chyba że mnie też;)
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Robią wszystko, żeby tylko prosto z mostu nie napisać Pancolkowi, że nigdy nie opublikują jego gniotów ;D
vacker_flickan Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 może Maliszewski zaginął przysypany pocztówkami i wciąż trwa akcja ratownicza;p
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niemożliwe. Ja Mu przesłałem tylko 50 wierszy ;D
Espena_Sway Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 u mnie ostatnie są z kwietnia :] swoją drogą dŁużej mam wiersz na 1 stronie ;P
Rafał Różewicz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 pytałem się Pana Maliszewskiego i powiedział mi , że nie ma na to wpływu i też nie wie. W każdym bądź razie w gazecie dalej są i idzie bezproblemowo.
Rafał Różewicz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niemożliwe. Ja Mu przesłałem tylko 50 wierszy ;D to super!:) zanim on to przejrzy to ja się nie doczekam swojej recenzji:P
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ale w gazecie nie ma wierszy wybranych ;)
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niemożliwe. Ja Mu przesłałem tylko 50 wierszy ;D to super!:) zanim on to przejrzy to ja się nie doczekam swojej recenzji:P Wysłałem trochę mniej, więc głowa do góry, Rafale ;) Dzisiaj czerwcową Odrę widziałem i nas nie ma.
Rafał Różewicz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 wiem, na recenzję z tego co mi mówił muszę poczekać z parę miesięcy. jest tam tego od groma:)
Pancolek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. japierdylę. To już bym wolał dostać szybką informację zwrotną tylko na pocztę; kaszankowa poezja niby niedzięceca ;D
Rekomendowane odpowiedzi