Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 gwizdać parzyć się bulgotać sobie niszczyć zacisza czerwoną muzyką z blachy ma przyzwolenie świętych dłoni mieszkańców wrą arie jego wodnej modlitwy niezbędna cząstka przy stole widoczny w powietrzu zapach zapatrzą się w te smugi tory rozmów
Marlett Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Jimmy! Przyczaić się przy czajniku to całkiem niezła rzecz. Wieloznaczny czerwony czajnik - czaję:) PozdrawiaM.
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. siemasz, ano prawdę mówisz ;) najważniejsza jest relacja przedmiot-ludzie zdrówko Jimmy
lubię latawce Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 i bez nicka wiadomo kto to taki za autor ;P a ja Ci uparcie powtarzam, pisz żesz kolego na działach bo jak będę Cię chciała poczytać? no właśnie, Jimmy! zginiesz mi tu jak igła w stogu siana :( :( :( pzdr ^^
JacekSojan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 aj! sparzyłem się - czajnik autentyczny, dymi! :) J.S
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie nie - nie ma mowy o znikaniu dzięki wielkie Angie, ja nie znikam nie bez zapowiedzi ;) zdrówko i dzięki za obecność Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak tak oczywiście bez kuchenki by się nie obyło... zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi