Jemall Opublikowano 9 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 motto: "Przepraszam, monsieur, zrobiłam to niechcący." spokojnie, to tylko siwe włosy bez śladu kwiatów pomarańczy czarna suknia cicho pochłonie opary krwi i potu a tak pięknie się zaczynało dziecko z ciebie wydałam światu zza balustrady krzyczałeś o królewnie i balu zostały miejsca w klejnotach trzewiki bez pary w pudle było zimno od spojrzeń syna i święty zapał niemal przypadkiem zstępując nadepnęłam mruczał nie szkodzi to nie będzie bolało 1
lubię latawce Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 taki dobry wiersz, aż dziwi brak komentarzy. naprawdę. ++ (a może by tak motto napisać poprostu kursywą i wyrzucić samo słowo "motto"? ) pozdrawiam, andżelka
Judyt Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 hmm te bale to zdaje się w tych czasach? bolesny wiersz- tak to chyba było, znaczy tam ktoś zbyt dużo namotał - kobieta? ciepłoniaście
Jemall Opublikowano 11 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 lubię latawce - Dziękuje, dawno nie pisałem, potrzebne mi są takie komentarze :) Kursywa jak najbardziej jest na miejscu, ot, brak ogłady ;) Judyt - to czasy bardzo zamotane, warto poczytać, by dowiedzieć się, jak jesteśmy "zdolni". I "zdolne" ;). Pozdrawiam :) J
Judyt Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczywiście poczytałam dlatego też zabrałam głos, tylko, że ta " zdolność" to tyczy się jedynie szkód jakie tutaj powyżej widnieją, a nie tylko to potrafimy, ciepłoniaście
Maria_M Opublikowano 4 Grudnia 2018 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2018 Od 2008r. tu jesteś? Wiersz ładny, ale muszę nad nim pomyśleć.
Jemall Opublikowano 4 Grudnia 2018 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2018 Chyba jeszcze wcześniej. Z krótką przerwą ;-)
Rekomendowane odpowiedzi