Monika Kulczyk Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 W otchłaniach mojej podswiadomosci Zakrywam twarz stojąc niepewnie By znów za chwilę w barwnych obrazach dojrzec mój swiat Kalejdoskop moich rozterek i pragnień niezdefiniowana ma formę i dzwięk A jednak łączy się w różnych szerokosciach geograficznych i ma tylko jeden punkt odniesienia. 04.06.2008
BARBARA_JANAS Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zagłębiam się w otchłaniach mojej podswiadomosci - zbytni patos usunęłabym lub zmieniła zwroty Kalejdoskop uczuć niezdefiniowana ma formę i dzwięk A jednak łączy się w różnych szerokosciach geograficznych i ma tylko jeden punkt odniesienia. Końcowe zwrotki dużo lepiej brzmiące. Powodzenia prz dalszej pracy. Serdeczności
Monika Kulczyk Opublikowano 5 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 zmieniłam troche pierwszą zwrotkę, mam nadzieje, że tak brzmi lepiej... Pozdrawiam cieplutko!
Gość Opublikowano 5 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2008 Witam Moniko. wiersz podoba mi się, ujął w ciszy. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi