Seniorita Grzesznica Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 W ciszę wtulona Jak w Twoje ramiona Upajam się brakiem czułości Tonę w morzu Twej obojętności Dusza zamarza, czekając na ciebie Proszę nie odchodź, zamknij mnie w niebie Piekło na ziemi dla mnie zbudujesz Tak wiem, teraz tylko jej potrzebujesz Płyniecie razem, zawsze w objęciach A ja chcę widzieć JEGO na zdjęciach Pamiętam te oczy, głos, usta, dotyk Teraz piszę łzami na Tobie –EROTYK
Michał Kowalski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 mnie nie ruszył - poprzendni wiersz bardziej przypadł mi do gustu... ten jest nijaki (to 'JEGO' i 'EROTYK' tylko oszpecają utwór) pozdrawiam serdecznie [sub]Tekst był edytowany przez Michał Kowalski dnia 09-06-2004 18:39.[/sub]
Mar_tula Joppulkowa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 podba mi się.. choć może z erotykiem ma to niewiele wspólnego.. mimo wszystko odczytuję w wierszu wiele uczuć.. i szczerze powiem.. nie rozumiem kogo podmiot liryczny kocha.. czy tą osobę na której płacze czy tą o której mówi.. a może to ta sama osoba??.. daję "+" i pozdrawiam
Klaudiusz Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wiersz, pewnie i słaby, ale mnie się podobał, w jakiś dziwny (dzięki prostocie ??) do mnie trafił i wywołał... to co miał wywołać... jak cukierki z aspartamem: co z tego że to nie prawdziwy cukier, ważne że słodki :))) (czasami ważniejszy jest cel a nie sposób) pozdrawiam :)))
Gość Milena Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 - proszę wybaczyć ale tytuł winien brzmieć - GRAFOMANIA - i jak tu inaczej komentować, chyba nie komentować w ogóle... Tak zacznę, tyle że wtedy lenistwo umysłowo-językowe i grafomania szczerzyć się będzie, - a tu - przynajmniej w tym miejscu tak być nie powinno! PROTESTUJĘ - POMOCY
Tommy Jantarek Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zamiast upajać się brakiem, może czas Seniorita pogrzeszyć? Tytuł kłamie, w całej swej sześcioliterowej rozciągłości.
Grzegorz Felcenloben Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Przykro mi -ad kosz :-(( G.F.
Rekomendowane odpowiedzi