Judyt Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 w ręku ptak który nie żyje oberwało się skrzydełko cierpi stworzenie nie ruszaj ogarniane pomimo czułością zapomniałam że piękna jestem dopiero stare zdjęcie i kwiaty zaplecione w firance stoją .............. ps, przepr za moją mniejszą obecność dziękuję za Waszą obecność hmm dużo tutaj Was:)zaskakujące, myk hmm potraficie dawać do myślenia o!
Ewa_Kos Opublikowano 2 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2008 Bardzo daje do myślenia:) Zawsze byłaś dobra w krótkim przekazie, takim jak tu:)) Pozdrawiam i podoba się:))) EK
teresa943 Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Czytałam w warsztacie. Przekaz krótki i zwięzły, ale dający do myślenia; sposób przekazu na skróty jak to potrafią tylko dzieci. A to najbardziejzapomniałam że piękna jestem dopiero stare zdjęcie i kwiaty zaplecione w firance stoją :))) Serdeczności -teresa
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Judyt! W każdym z nas jest dziecko niezależnie od wieku. PozdrawiaMy.
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O! Ewa:) jak dawno Twej ręki nie widziałam -mam nadzieję (zauważy),aaa mm dziękuję z serca za wdzięczną obecność, to się dowiedziałam- dzięki (ale ja wiem?) ciepłoniaście :)))
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję z serca Tereso:) za obecność, ciepłoniaście pomimo upałów
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak Marlett oraz Sosna zgadza się, dzięki za obecności i wzajemnie
Daria_Paryła Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ciekawy tekst. Krótko, ale konkretnie.
Tomasz_Biela Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 lekki rozgardiasz lekko rozgarnięty jak Ty uczymy się porozumienia przeszłości na niezrozumianej często przyszłości pozdrawiam/
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O, dziękuję z serca za obecność, ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już nie wiem komu wierzyć;) ale to o wierchołkach się mówi za obecność,interpretację dzięki Tomaszu, ciepłoniaście
a._mrozinski Opublikowano 3 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Czerwca 2008 Dzisiaj takich wierszy potrzebuję..
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O..naprawde? to proszę brać i się nie krępować dzięki Arku za obecnosć, ciepłoniaście
Gość Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 doskonała wielkość motyla "cierpi stworzenie nie ruszaj" nie ruszaj: ma kruche latanie w firance kwiat suchy
Waldemar Talar Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Bardzo dobra poezja -nic dodać nic ująć- mi bardzo przypadł ten dużo mówiący wiersz Judytko. A za tę nieobecność przepraszać nie musisz-wiem coś po sobie- na wszystko czasu ciągle za mało. radości życzę
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no tak Wojtku po jakimś czasie zwiędły:) a motyl jest w swej istocie jednak niedoskonały ( a to już inne rozważania) dziękuję za obecność i interpretację, ależ dołożył oj;) ciepłoniaście
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mm Waldemarze ja tam nie wiem czy to poezja dziękuję serdecznie za obecność, ot wpadam i wypadam, dziękuję za radość także, wzajemnie:)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 odbieram tak jakby to pisała matka niepełnosprawnego dziecka w sumie smutne i zmusza do refleksji Pozdrawiam Jacek
Judyt Opublikowano 4 Czerwca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mmm no rzeczywiście troche takie moje spostrzeżenie było parkowe tydz.temu (matka z dzieckiem była i owszem:) a dziękuję za obecność i refleksję, sama bym na to tak nie popatrzyła- a coś tam się napisało, może to przez wnikliwość poznania, zachowania;), ciepłoniaście kasia
Pancolek Opublikowano 4 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Czerwca 2008 zapomniałam że piękna jestem dopiero stare zdjęcie i kwiaty zaplecione w firance stoją To jest supej :) Pozdrawiam Judytkę. Pancuś
Rekomendowane odpowiedzi