Bernadetta1 Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zapachem nocy miekko otulona wbijam wzrok w obraz latarń ulicznych zamglony, gdy wieczorny deszcz swa monotonia kaskadą kropel w dźwięk duszy uderzy...natchniony By zagrać na niej cicho, miękko i subtelnie, każdej swej kropli mocnym, choć śpiewnym akcentem jak gdyby czułe struny chcac nagle uwolnić, drzemiące jeszcze, niepewne, wśrod uczuć zamknięte Poddając sie muzyce...nostalgii i zadumy zatopić sie w grze świateł nocy i neonów wyciągnąc dłoń ku kroplom, czy może ku przestrzeni tej niewiadomej, ulotnej lecz...nieprzeniknionej...
Magnetowit_R. Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 poprawnie i ładnie. rzemiosło. szkoda, że gubi rytm. przzyjęli by do cechu. pzdr
Bernadetta1 Opublikowano 23 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 dzieki za komentarz...rytm -fakt muszę popracować ..pozdr
Robert_Siudak Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 proponuje poprawić braki w "ą" i "ę" bo to rzuca się w oczy. Nostalgicznie liryczny ten wiersz, zręcznie napisany.... tylko po co tyle wielokropków??? Po poprawie dam plusa :) Pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 23 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2008 a mi się nie podoba, jeśli mam być szczera. przepoetyzowany, za dużo nostalgizmów i wzniosłych, nic nie wnoszących słów. to już było. patos bije w oczy już od pierwszego wersu, wybacz, jestem na nie :( ale pozdrawiam serdecznie. andżela
Bernadetta1 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 nostalgiczny fakt, takie juz podejście do życia:)...dzieki za komentarz:) pozdr.
Bernadetta1 Opublikowano 24 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2008 dla mnie te wzniosłe slowa chyba sluża upoetyzowaniu duszy, szczypta patosu chyba nie zawadzi:)...a moze podkreślić doniosłość chwili.Dzieki za komentarz:)
Rekomendowane odpowiedzi