egzegeta Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 nie ruszałbym wersyfikacji, jedynie z trzeciego wersu "tam" przeniósłbym niżej. Podzielam opinię Kaliny odnośnie do tytułu i puenty. Wiersz da się lubić. Pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki babo za plusiory.Do zmiany zakończenia dojrzewam.Pozdrawiam serdecznie.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech...
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło się czyta.Dzięki Rachel,pozdrawiam ciepło.
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czuję się przekonany co do puenty i "tam".Poprawiam.Dzięki serdeczne,pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Gratuluję. Bardzo ładny wiersz. Wprawdzie jestem za inną wersyfikacją, ale to nie znaczy, że nie lubię takiej. :) Serdecznie pozdrawiam -teresa
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie dogodzisz wszystkim tereso,każdy widzi ten wiersz trochę inaczej.Dzięki serdeczne za miłe słowa.Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 jakkolwiek to zabrzmi wiersz pasuje mi na opis palenia zioła :) przeczytaj proszę pod tym kątem, ale lekkie zabarwienie erotyczne też mi bardzo przypadło zdrówko Jimmy
H.Lecter Opublikowano 21 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wrażenia są bardzo zbliżone -pisałem wcześniej w komentarzu o odurzeniu.Wolę jednak "jabłoń"... zdrówko Jimmy.
Marlett Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 H.Lecter! Oryginał bardzo urokliwy. Nie widzę potrzeby zmian;)) Radości.
H.Lecter Opublikowano 22 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raduję się z urokliwych wrażeń.Pozdrawiam serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi