Magnetowit_R. Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 upadłem? rynsztok moim domem w waszym na dnie moim azylu dyrektywy czasu i obo więzów pęta pędu abstrakcją piszę swój słownik a raczej skreślam muszę problem norma dochód powinność prawo zakaz etcetera etcetera też dużo skreślam uważnie omijam JA ukrywam przed światem
zak stanisława Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 POl ukrywa się przed światem w rynsztoku- do takiego wniosku dojszłam - nasz świat powoli staje się rynsztokiem:P serdecznie
Mr._Żubr Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Wersy z literówkami:upadlem? duzo skreslam uważnie omijam JA (tu nie wiem, czy ma być ja, czy ją) Poza tym wiersz ciekawy, podoba mi się ten peel:] Pozdrawiam
Magnetowit_R. Opublikowano 18 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 sorry za literowki ale czesto pisze bez znakow i przerzuca sie to na wiersze;) a ma byc JA nie JĄ. pozdrawiam
Nessa Isilra Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 Ciekawy, mroczny, ale ciekawy. Prawdziwy też. Jedyne co mi się mniej poodba to ten fragment: piszę swój słownik. jak dla mnie za bardzo oklepane. Jednak nie psuje to za bardzo zamysłu całości:) Kaś dygusia:)
Baba_Izba Opublikowano 19 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2008 no, "piszesz swój słownik" - fakt, podobają mi się "obo - więzy i cały wiersz - również! Pozdrawiam serdecznie - baba
Rekomendowane odpowiedzi