drewniane palce Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 ściany wygrawerowane szumem fal w butelce każdy wdech szroni płuca bez sięgania do paczki natarczywe świadectwa obecności reszty świata odbijają się od dobrze opłaconych verticali a ja pod ciepłym kożuchem z twojej mokrej skóry wyjadam wszystkie wskazówki żeby gołymi tarczami zakleić okna i zamek w drzwiach tylko drzewo wiadomości eksmitowaliśmy za drzwi
Marusia aganiok Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 tak i dobrze, że to drzewo za drzwiami:)) Czasem wiadomości mimo, że oczekiwane mogą pogmatwać:))) podoba mi sie myk ze wskazówkami i tarczami:))) Pięknie pozdrawiam:))
Nessa Isilra Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 ściany wygrawerowane szumem fal w butelce każdy wdech szroni płuca bez sięgania do paczki Szalenie obrazowe:). Czytolę i czytolę i ciagle czymś innym mi pachnie. To chyba dobrze, nawet bardzo:) salutuję, Kaś
Baba_Izba Opublikowano 18 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2008 przyłączam się do zdania poprzedniczek: dobry wiersz, z przyjemnością przeczytałam. Serdecznie pozdrawiam - baba - heej!
Rekomendowane odpowiedzi