kaja-maja28 Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 Co chcesz,bym uczyniła powiedz mi wszystko wypełnię co jest Tobie miłe oblicze słodkie w oczach błysk miłości spływa tchnieniem-nie Twoim pragnieniem tylko byłam prawdą bez złości serce otwiera wzycha 'Ach' gdyby...tak wszystko wpada w oczy słodki kwiat rozwija płatki duszę uleczy w tajemnicy najwdzięczniejszy oddycha płomieniem miłości bije blask anioła obecnego tak mieć...
Goya Abramowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 No, no, małymi kroczkami ale idziesz do przodu kaja, zauważam i doceniam... ...wzycha 'Ach gdyby tak... słodki kwiat rozwija płatki duszę uleczy w tajemnicy najwdzięczniejszym płomieniem miłości oddycha blaskiem anioła obecnego tak mieć... Tutaj wniosłam troszkę poprawek tak, by jednak pozostawić Twoje pisanie bo powinnaś mieć jednak wgląd na to, że się rozwijasz...Pozdrawiam anielsko ;)
kaja-maja28 Opublikowano 17 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 GoyaA-chodzę drobniutko:)na paluszkach pewnymi kroczkami:) stukając obcasami,których echo się roznosi (niepewnie) idęc sama,czując że ktoś za Tobą idzie:) to tylko cień:)fantazji nie uniknie go się gdy nadzieja jest twór wyobrazni ginie:) jak przechodzi słońce i nikną burze dojdzie się do celu:) P/m z :) P/m z;)
Rekomendowane odpowiedzi