Jacek_Suchowicz Opublikowano 13 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 urynnik i basen a w tle otomana Minerwa poczęta po dwunastym piwie zeskrobuje brud z jaźni może zostanie Ateną wędruję wśród białych wersów szukając nieistniejącego piękna sentencje i metafory kłębią się w nieustającej brzydocie dlaczego glisty drążą chore wyobraźnie macerując pozostałości zasad w zalewie gnuśności świeżość już prawie niespotykana tylko mucha krąży nad basenem
Lena Achmatowicz Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 no to dokopał Jacek Jackowi. ps. leki skuteczne w zwalczaniu glisty ludzkiej muszą być niezwykle toksyczne, tj. bardziej szkodliwe od glist.
Messalin_Nagietka Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 wzeszłem na działo (czytaj - do działu W) i mnie oniemiało czas teczek skończony teraz wyciąga się bruliony MN
Beenie M Opublikowano 13 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2008 urynnik?! - Jacku, cóż to za dziwoląg, a nie lepiej kaczka po prostu?
Agata_Lebek Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 ble:( nie zaskakuj mnie więcej takimi tekstami, bo ci nie napiszę komentarza;) Czekam na wysokie loty z twojej strony. Pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nie mam zwyczaju nikomu dokopywać proszę przeczytać sygnaturkę obrazek ten oddaje bezgraniczną brzydotę ale piękno bez brzydoty by nie istniało pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bruliony i skoroszyty bo tam podtekst ukryty Jacek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. urynnik - występuje u Haśka w przyfrontowych lazaretach od żołnierzy zbierano ranną urynę gdybym napisał kaczka trąciłoby polityką
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to ja i najlepszy tekst w dziale Z - poezja zaangażowana pamiętasz festiwal piosenki żołnierskiej w Kołobrzegu?
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czasami człowiek musi........ .............trochę lepiej , trochę gorzej. Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. metafory prawie dosłowne - brak fantazji
Beenie M Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. urynnik - występuje u Haśka w przyfrontowych lazaretach od żołnierzy zbierano ranną urynę gdybym napisał kaczka trąciłoby polityką no tak, a ci co politykują, źle kończą niech Ci będzie w takim razie ;)))
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nie mam zwyczaju nikomu dokopywać proszę przeczytać sygnaturkę obrazek ten oddaje bezgraniczną brzydotę ale piękno bez brzydoty by nie istniało pozdrawiam Mieszkam w Łodzi – nie znam się na pięknie. Zaprzecza pan własnym tezom. Jeśli „pańska” brzydota jest bezgraniczna – nie ma miejsca na piękno. Pozdrawiam
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja nie mam zwyczaju nikomu dokopywać proszę przeczytać sygnaturkę obrazek ten oddaje bezgraniczną brzydotę ale piękno bez brzydoty by nie istniało pozdrawiam Mieszkam w Łodzi – nie znam się na pięknie. Zaprzecza pan własnym tezom. Jeśli „pańska” brzydota jest bezgraniczna – nie ma miejsca na piękno. Pozdrawiam Jakieś kompleksy Pani z miasta Łodzi Pani się powodzi bo mnie bieda chwyta mieszkam w Pabianicach ktoś mi nie dowierza pewno jest ze Zgierza Miasta rodziny mojego ojca a teraz prawie wszyscy spoczywają na Dołach pamiętam jak mówili - "jestem z miasta Łodzi" miasto Łódź ma swój urok - park Żeromskiego o ile pamiętam przy politechnice Piotrkowska - klimat niepowtarzalny i nowe osiedla miasta Łodzi owszem w wierszu brzydota bezgraniczna ale w życiu piękno musi mieć swoją równowagę Grotowski Zwierzchowska i Poniedzielski stwarzają niesamowity klimat ja oglądam ich czasami w Harendzie pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mieszkam w Łodzi – nie znam się na pięknie. Zaprzecza pan własnym tezom. Jeśli „pańska” brzydota jest bezgraniczna – nie ma miejsca na piękno. Pozdrawiam Jakieś kompleksy Pani z miasta Łodzi Pani się powodzi bo mnie bieda chwyta mieszkam w Pabianicach ktoś mi nie dowierza pewno jest ze Zgierza Miasta rodziny mojego ojca a teraz prawie wszyscy spoczywają na Dołach pamiętam jak mówili - "jestem z miasta Łodzi" miasto Łódź ma swój urok - park Żeromskiego o ile pamiętam przy politechnice Piotrkowska - klimat niepowtarzalny i nowe osiedla miasta Łodzi owszem w wierszu brzydota bezgraniczna ale w życiu piękno musi mieć swoją równowagę Grotowski Zwierzchowska i Poniedzielski stwarzają niesamowity klimat ja oglądam ich czasami w Harendzie pozdrawiam sąsiada lać nie będę, a za wiersz przydałoby się po golej pupie. ręce precz od kolegów. to niezdrowe. dwa parki przy polibudzie. Poniatowskiego i Klepacza. w obu wino smakuje najlepiej. co do Poniedzielskiego - też ręce precz, jest mój. śmiem twierdzić, że ten jego smutek spowodowany jest tęsknotą za miłością do mnie. co do wiersza - focha podtrzymuję.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy on przynajmniej jest świadom tej swojej tęsknoty? Zwierzchowską i Grotowskiego uwielbiam za mistrzowskie umuzycznienie i wykonanie wierszy poety Andrzeja Waligórskiego pozdrawiam
Lena Achmatowicz Opublikowano 17 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oczywiście. czeka na mnie. od zawsze.:) ps. Lubomski też jest świetny.
Rekomendowane odpowiedzi