Skocz do zawartości
Polski Portal Literacki

Zgłoś

• Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
    Opcjonalnie możesz dodać wiadomość do zgłoszenia.

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Zarejestruj się. To bardzo proste!

Dzięki rejestracji zyskasz możliwość komentowania i dodawania własnych utworów.

• Ostatnie komentarze

• @KOBIETA Rozumiem. To bardzo kobiece fascynujące wyznanie nienasyconego pragnienia- tak dla mnie. Ale delikatny (mało atrakcyjny muzycznie) "Half moon" czy beztroski "Summertime" też bym przypisał Tobie. Ale i "Cry Babe" (bardzo atrakcyjny muzycznie), jeśli jesteś zazdrosna - a sugerujesz (udajesz?) że nie jesteś :-)  Seks to nienasycenie, jeśli nie połączy się z tantrycznym przeżyciem. Ona nie ma utworu bez wartości, bo śpiewała tak, jak żyła - a raczej jak chciała żyć, bo... była niespełniona... Uważaj :-)
    • @Migrena przeceniasz mnie, wiersze piszę od 2 tygodni, ale dziękuję:) @Łukasz Jurczyk dziękuję... @Łukasz Jurczyk dobrze myślisz, że ten sok sfermentowany:)
    • @Simon Tracy klasyczny temat podany w twój urzekający sposób - świetny wiersz 
    • @Mel666 fajne! jednak czy miłość naprawdę dzieje się w czasie?
    • @Proszalny wiersz pięknie wers po wersie prowadzi odbiorcę w mistyczną krainę pięknych obrazów poprzeplatanych metaforami. Urzekły mnie " milczące muszle" , które są swiadkiem opusanych zdarzeń, a zaklęte milczą trzymając na wodzy wszystkie uczucia. Czytając ten wiersz poczułam się jak w przysłowiowym domu- nazywając tak pejzaż namalowany słowami...coś na granicy jawy i snu...W takim otoczeniu dobrze mi odnaleźć spokój...
  • Najczęściej komentowane

• Dodaj nową pozycję...