kaja-maja28 Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 Las swym zapachem zaprasza jodła,sosna i brzoza jak kobieta miłość w sobie ma blisko czy daleko warto sercem zajrzeć-tak okiem nadziwić się co kryje w sobie-jak i... sercem śpiewa ptak kukułka kuka i... dzięcioł w drzewo stuka kornik szuka w... lesie pięknie jest.
myślątko Opublikowano 11 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 już dawno nie czytałam takiego brzydkiego wiersza o takim pięknym tworze jakim jest las
kaja-maja28 Opublikowano 11 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2008 myślątko-miałaś okazję:)nie zawsze tak staje jak się chce:) ale chętnie przeczytałabym Twoj wiersz:) a jakoś nie piszesz tylko komentujesz i... dzieki za wgląd Pozdrawiam milutko z kąpieli sosnowo-brzozowej z kobiecym:)
Kasiarzyna D. Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano nie zawsze, ale ty chyba nie masz z tym problemu...?
Sev. Opublikowano 12 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2008 las-kobieta ta cała koncepcja jest jak najbardziej w porządku, ale trzeba by nad tym posiedziec jeszcze kilka wieczorów przy herbacie, wsłuchując się w ból nóg po długim leśnym spacerze. Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To jest najlepsze :)) peace&love
kaja-maja28 Opublikowano 14 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2008 KasiażynaD-mnie nie staje:)ale tak jak chce:) na ręcach stoi:) Sev-jak tak się zadziwisz to nawet nogi nie bolą:) wyciągniesz,rozłożysz i się napisz (herbatki z owoców leśnych) z uśmiechem podziwisz ma w sobie i ten zapach Ach! on rozłożył mnie:) dziękuję za wgląd Pozdrawiam milutko z:)
Rekomendowane odpowiedzi