Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Płaskowyż trapez spódnicy widzianej z tyłu Dwie podskórne rwące rzeki spod jej pogórza zaciągną prądy do źródła pot z nurka zmyją dwie długie nogi spódnicy a nurt rozburza student? – ta, student architektury i obserwuje wyobraża sobie wieżę wybudowaną do nieba wyraja mu się jej przechylenie do niego wraz z płaskowyżem i resztą ciała nagle przechyla się Babel lecz pływak nie wie o wieżach ani - ani język się miesza jak stary testament Krzywa z pani wieża w Pizie śniłem o takiej czy gdzie tam pani chce leżeć. czym się zajmujesz? Studiuję architekturę. Ja geografię Najchętniej leżę na sofie, może być u mnie?
IN Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 peel se wybrał kiepski kierunek do studiowania no i tera majaczy z niewyspania ;)
egzegeta Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko co Ty taka dziś surowa w ocenie chyba niewyspana;)) Bo ja z przyjemnością połknąłem i nawet jeszcze raz przeleciałem o tym trapezie spódnicy widzianej z tyłu:) Dobre Jimmy! PS. Oj Jimmy, zaczynam obawiać się o wynik Twojej matury;))) Ale kciuki trzymam.
IN Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Egze, przerabiałam ten kierunek, to wiem ;)
egzegeta Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. INko hmmm ...kierunek tu są dwa kierunki, nieodłącznie ze sobą powiązane - architektura i geografia - oba super sexy:) Ale o czym my tu... ... Jimmy nas tu zaraz popędzi
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 oj Dziewczyny, dziewczyny ;) moja matura to bzdura, dawno dorosłem, a kierunków jeszcze nie obrałem: architektura wieży to metafora tylko, wyrażająca jak on by ją chciał zbadać ;) zdrówko dla obu pań kłótnie mile widziane Jimmy
egzegeta Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie:((((( Jimmy, kurde jaka ja pani ? egzegeta (gr. eksegetés ‘objaśniacz’) - nauk. specjalista od objaśniania tekstów, gł. starożytnych i biblijnych. pozdro.
lubię latawce Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 sama sobie się dziwię ale dam plusa :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie:((((( Jimmy, kurde jaka ja pani ? egzegeta (gr. eksegetés ‘objaśniacz’) - nauk. specjalista od objaśniania tekstów, gł. starożytnych i biblijnych. pozdro. ajć ajć ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dlaczego masz się sobie dziwić? zdrówko Jimmy
lubię latawce Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 bo tekst taki niesubtelny a jednak sympatyczny żal mi siebie, poprostu co się to ze mną stało zdrówko ;o)
H.Lecter Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Z tobą Jimmy jest tak,że strach majstrować przy warsztacie.Wiersz po poprawkach pewnie byłby "porządniejszy" ale obawiam się, że zniknąłby twój bałaganiarski wdzięk i dowcip.Wolę cię czytać niż komentować.Pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hhehe a ja wolę czytać twoje komentarze, więc nie poprzestawaj na samym czytaniu. Ja wiem że to jest trochę poezja intelektualnego bałaganu (nie to to jednak nie jest to - za duże słowa) ale czasem warto cos zmienić, właśnie na to liczę trzym się Jimmy
Judyt Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 ciekawe powiązania na tyle się zdobyłam słów i pozdrawiam ciepłoniaście
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn aż tyle cz tylko tyle? zdrówko Jimmy
Judyt Opublikowano 9 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn aż tyle cz tylko tyle? zdrówko Jimmy sam sobie oceń Jimmy bo nie umiem, ciepłoniaście
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tzn aż tyle cz tylko tyle? zdrówko Jimmy sam sobie oceń Jimmy bo nie umiem, ciepłoniaście ech te baby... gdybym umiał to by mnie to nie było ;j zdrówko Jimmy
Judyt Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. sam sobie oceń Jimmy bo nie umiem, ciepłoniaście ech te baby... gdybym umiał to by mnie to nie było ;j zdrówko Jimmy no dobrze: mam wrażenie że utwór pisany od niechcenia tak mi się widziało;), jakby cisza bibliotekowa się przyczyniała do innych marzeń, ciepłoniaście(*jak już kobity)
Jimmy_Jordan Opublikowano 10 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ech te baby... gdybym umiał to by mnie to nie było ;j zdrówko Jimmy no dobrze: mam wrażenie że utwór pisany od niechcenia tak mi się widziało;), jakby cisza bibliotekowa się przyczyniała do innych marzeń, ciepłoniaście(*jak już kobity) dzięki kobito ;P może dlatego, że po ustaleniu szkieletu troszkę odpuściłem sobie treść Jimmy
Judyt Opublikowano 10 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no dobrze: mam wrażenie że utwór pisany od niechcenia tak mi się widziało;), jakby cisza bibliotekowa się przyczyniała do innych marzeń, ciepłoniaście(*jak już kobity) dzięki kobito ;P może dlatego, że po ustaleniu szkieletu troszkę odpuściłem sobie treść Jimmy architektura całkiem zgrabna Jim
Rekomendowane odpowiedzi