Koval_ZNowin Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Skoczył za nią w ogień, bez chwili zastanowienia unosząc niebo do góry rozpuścił je w deszczu Ona długo patrzyła za smugą dymu. Zabraną na pamiątkę.
lubię latawce Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 skoczył za nią w ogień bez chwili zastanowienia podniósł żar do góry - tu jeszcze coś zgrzyta, ten wers jest 'małopołetycki' moim zdaniem ;o)i rozpuścił go w deszczu ona długo patrzyła za smugą dymu - zabrała mnie na pamiątkę pozwoliłam sobie ciachnąć dwa wersy - wydaje mi się, że z tą ławką to oklepany motyw i jeszcze taka jedna mała zmiana:zabrała mnie na pamiątkę - myślę, że tak jest bardziej wieloznacznie, chociaż nie jestem pewna, czy o to chodziło :)) oczywiście, to tylko moje sugestie, nie muszą być słuszne no, a tak w ogóle, to całkiem całkiem - daję plusika, angie
Koval_ZNowin Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Pomyśle nad tym i popoprawiam, dziękuje za opinie i trafne sugestie, Pozdrawiam:)
Bez przyszlosci Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 czytam chyba już poprawiony, bo nie ma nic o ławce :) dla mnie super, zostawiam plusik
Koval_ZNowin Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuje, ławeczkę wyrzuciłem, zajmowała za dużo miejsca, Pozdrawiam:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniecznie dopisz że w płucach albo w paczce po parierosach bo puenta jest zbyt mało dosadna zdrówko Jimmy
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje za radę i pozdrawiam serdecznie
Koval_ZNowin Opublikowano 8 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniecznie dopisz że w płucach albo w paczce po parierosach bo puenta jest zbyt mało dosadna zdrówko Jimmy Możliwe, ale nie o taki dym mi chodziło. Pozdrawiam:)
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. koniecznie dopisz że w płucach albo w paczce po parierosach bo puenta jest zbyt mało dosadna zdrówko Jimmy Możliwe, ale nie o taki dym mi chodziło. Pozdrawiam:) ale taki wzbogaci wiersz o kolejne znaczenie i przysunie go bardziej do ziemi. Uważasz, że można ten wiersz odczytać w newłaściwy sposób? proszeeeee... zdrówko Jimmy
Koval_ZNowin Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Każdy może go odczytac po swojemu. Pozdrawiam:)
Rekomendowane odpowiedzi