Waldemar Talar Opublikowano 5 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 życie to odwieczna maskarada która przebiera w księcia lub żebraka a czasem w głupca albo mędrca w zależności od zapotrzebowania więc nie narzekajmy że taki czy inny przypadł nam strój tylko w nim tańczmy
lubię latawce Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 bardzo sympatyczne - proponuję to jeszcze rozwinąć ;o) pozdrawiam, angelika
JacekSojan Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 koncepcja takiego fatalizmu życiowego mi nie odpowiada; tańczenie jak mi zagrają to poniżej ambicji - choć faktem jest, że dobrze znać wszystkie kroki i figury...a nawet takt i nuty; J.S
H.Lecter Opublikowano 5 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2008 Poezja to też "odwieczna maskarada"- "więc nie narzekam"...
Magnetowit_R. Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 zmieniamy stroje maski....czasem sie zastanawiam, jaki jestem bez nich,czy wogole pod nimi jest ta prawdziwa twarz, czy jakaś jest... dotknąłeś ciekawego tematu, afirmacja stanu rzeczy jest chyba właściwym wyborem.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz racje z tym rozwinięciem- pomyślę co z tym fantem zrobić. Dzięki za wgląd i za tą sympatie. miłego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za wgląd Jacku i komentarz.
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Lecterze za to że zajrzałeś i nie narzekałeś... miłego dnia zyczę
Waldemar Talar Opublikowano 6 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że tak sądzisz-dzięki za wgląd i kom. życzę udanego dnia
teresa943 Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 życie to odwieczna maskarada która przebiera w księcia lub żebraka a czasem w głupca albo mędrca Najtrudniej być takim, jakim się jest naprawdę. Serdecznie pozdrawiam -teresa
Jacek_Suchowicz Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 to co napisałeś to raczej sentencja teresa943 jak gdyby rozwija Twoją myśl - najtrudniej być takim jakim się jest naprawdę no właśnie być sobą - czy to takie trudne? [pytanie retoryczne] może na bazie tej myśli stwórz jakąś fabułę pozdrawiam serdecznie Jacek
Marusia aganiok Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 "tylko w nim zatańczmy" - tak czytam ostatni wers:)) Tylko taniec nam pozostał i uczmy się go, póki mamy czas, bo co poczną z nami anieli w niebie jak już tam zawitamy:))) Pięknie pozdrawiam Waldemarze:)))
adam sosna Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 w poloneza ruszam w parze z losem :) +
Tomasz_Biela Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 mało skoczny ale jak zawsze neutralny i to mi się podoba godzi światy i taŃczmy - liter. ;) bywaj/
Baba_Izba Opublikowano 7 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 "życie to odwieczna maskarada która przebiera w księcia lub żebraka" w tym również jak rozumiem mieszczą się takie pojęcia jak: uroda, zdolności, wrażliwość, mądrość. Człowiek może się doskonalić - zmieniać stroje, ale maskarada nadal trwa i należy tańczyć - jal najlepiej się umie. Pod pojęciem "taniec", rozumiem - "działanie". Wiersz mi się podoba, jest wieloznaczny. Pozdrawiam - baba
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za przeczytanie i po zdrówka. uśmiechu życzę
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Jacku za odwiedziny -pomyśle nad twą propozycją. pozd.
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za to -Pięknie-Marusiu. miłego dnia życzę
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło od ciebie widzieć plusika Adamie -dzięki za odwiedziny. życzę tanecznego dnia
Waldemar Talar Opublikowano 9 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miło że ta naturalność się podoba-fajnie to ująłeś -godzi światy- a gafę już poprawiłem- dzięki za odwiedziny. do zobaczenia przy nastepnym
Rekomendowane odpowiedzi