Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Chęć przy bezchmurnym niebie chciałbym wziąć te sęki na siebie Chciałbym upaść trzykrotnie a żywicę chciałbym pić słodką Chciałbym też zmartwychwstać na widok nogi jak korzeń z drzewa kobiety Chciałbym zmienić temperaturę kręgiem oczu z promieni lat świetlnych Chciałbym z korzeniami o moja palmo niewiasto liściasta całuje się kora ze słońcem źrenic chęć mam grzać lecz w lasach wciąż klimat umiarkowany zaraz bym wzniecał pożary
Agata_Lebek Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 wziąć sęki na siebie upaść trzykrotnie w żywicę zmartwychwstać na widok drzewa kobiety całować korę słońcem tak wzniecać pożary Tak to "posiekałam". Co o tym myślisz? Zdrówko;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybrałaś esencję ale kluczowa była też metafora korzeń jako noga drzewa kobiety myślę że masz rację - tak ten tekst powinien wyglądać\ zdrowie Jimmy
Bogdan Zdanowicz Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bez tych kawałków jeszcze lekki szlif (dublujesz motywy - nie wiem czy na pewno koniecznie) i jest ładnie ;0
Jimmy_Jordan Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie no z tym to się nigdzie nie wychylam ;P dzieło jest w dziale Z zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi