Messalin_Nagietka Opublikowano 1 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 nie pirat ani jaki ster zbłąkany zakręcił statkiem pełnym wyobraźni, że cumą wpiął się między rąbkiem piany z piwa a szumem, teraz się okaże co wart ciort pod czarną perłą wszak poeci w niej nie mrą na redzie lady tylko papierosy spod cieni gwiazdom z zazdrości ćmią w rękach, bojom podobne, weź no w wodę posyp co z nich to po nas, nuż, kto chce niech stęka bo wart ciort pod czarną perłą wszak poeci w niej nie mrą pod Srebrną Górą, gdzie góry jak fale wsysają resztki okolicznych rymów, hej! ha! Stefanie! resztkę sensu nalej i sam dużymi literami wymów czy wart ciort pod czarną perłą wszak poeci w niej nie mrą ps. Stefanie czekam na wykonanie utworu w duecie z hiszpanką
Jimmy_Jordan Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 z hiszpanką to teledysk nakręć Messa, naturalna opalenizna- to jest coś w kraju solariów zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 Dzięki Messa za uwiecznienie, zaśpiewamy na POP III.
Beenie M Opublikowano 1 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2008 O!!! Widzę, że nasz orgowy Bard szykuje się do POP3 pełną roześmianą. Jak zagra i zaśpiewa, okaże się co wart ciort pod czarną perłą. Ciekawam melodii Messalinie. pozdrawiam serdecznie :)))
Baba_Izba Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 i jako wiersz i jako piosenka: jednako mi się upodobało, Srebrna Góra - pewnie mi się przyśni, a na pewno za chwilę spróbuję odnaleźć ją na mapie! Bardzo ładnie malujesz te pejzaże MNagietko! Serdeczności - baba
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. już niebieską gitarę mam w środku żółć - słoneczko naciąg strun na któych gram bywa hiszpańską zawleczką a jak koku to nie leży to z gitary hiszpański kołmierzyk, hihihi MN ps. żartuję Jimmy, to tak ogólnie, dzięki za przeczyt
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jak simon i gurfankel? jak mnie nie będzie to polecam Jimmiego mimo wszystko bardzo bym chciał zobaczymy co z tego wyjdzie MN ps. sorka, że zrobiłem z Ciebie Pirata
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czy wybieramy ciorta pop'owego? Beenie - pieśń to już jest nagram to Ci prześlę MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 2 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. poszukaj Ząbkowic i między górami bardzkimi a sowimi zresztą tylko tam byłem, chciałbym jeszcze MN
Beenie M Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, tak!!! - ślij :))) trzymam za słowo a ciort popowy sam wyjdzie z kąta ;)))
Jimmy_Jordan Opublikowano 2 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jak simon i gurfankel? jak mnie nie będzie to polecam Jimmiego mimo wszystko bardzo bym chciał zobaczymy co z tego wyjdzie MN ps. sorka, że zrobiłem z Ciebie Pirata ja się nie nadaję ostatnio co na tym forum nie powiem zaraz dostaję w głowę ;P Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, tak!!! - ślij :))) trzymam za słowo a ciort popowy sam wyjdzie z kąta ;))) po fali w eterze w pełnej gali struny mierzę MN
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jak simon i gurfankel? jak mnie nie będzie to polecam Jimmiego mimo wszystko bardzo bym chciał zobaczymy co z tego wyjdzie MN ps. sorka, że zrobiłem z Ciebie Pirata ja się nie nadaję ostatnio co na tym forum nie powiem zaraz dostaję w głowę ;P Jimmy ja Cię nie uderzyłem MN
Jimmy_Jordan Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja się nie nadaję ostatnio co na tym forum nie powiem zaraz dostaję w głowę ;P Jimmy ja Cię nie uderzyłem MN ;p to tak ogólnie jestem represjonowany ;p zdrówko Jimmy
Messalin_Nagietka Opublikowano 3 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja Cię nie uderzyłem MN ;p to tak ogólnie jestem represjonowany ;p zdrówko Jimmy przepraszam, jeśli coś ode mnie wyszło MN
bona Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Dalej po swojemu:) Najbardziej podoba mi się pierwsza strofa, bardzo dobra. Pozdrawiam :)
amk Opublikowano 3 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2008 Mess, to ja też uśmiecham się o kawałek, może być nawet cały. Pozdrawiam serdecznie!!! Maciek
Jacek_Suchowicz Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Czy w Czarnej Perle poetów niemranie Czy też nie umrze wena poetycka Niemrawy autor wytnie jakiś taniec W miejscu gdzie twórcy mają swoją przystań bo wart ciort pod czarną perłą wszak poeci w niej nie mrą :) pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 4 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a może jak simon i gurfankel? jak mnie nie będzie to polecam Jimmiego mimo wszystko bardzo bym chciał zobaczymy co z tego wyjdzie MN ps. sorka, że zrobiłem z Ciebie Pirata Lubię być piratem, a na POP obowiązkowo!
Messalin_Nagietka Opublikowano 4 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. każdy ma swoje podwoje i powoje dzięki za wejrzenie Bona MN
Rekomendowane odpowiedzi