Agata_Lebek Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 spadając w dno nieba rozmytą zielenią dalekich koronek plama Wielkiej Wody skrawki Starego Kontynentu jeszcze głębiej z dołu w górę ćwierć obrotu miękko tylko puch na lewym skrzydle na prawym pomarańcza
kaja-maja28 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 zamiast 'nieba' dała bym Oceanu lub wznosząc sie do nieba a i końcówkę bym zmieniła a ktos spadł na dno nieba? fantazja:) Mógłby być ciekawy wiersz Pozdrawiam milutko
H.Lecter Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Piękna ta sztuka latania,świetnie wygrane w końcówce połączenie lotu ze światłem (powtórzenie "puchu" osłabia jednak nieco efekt).Duży plus.Ciepło pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Agatko, może ten "puch" w środku wyrzucić? całość - piękne to "puchowe" latanie podoba mi się lekkość slów bardzo ładnie :) serdecznie pozdrawiam -teresa
Agata_Lebek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. spadłam;)może następnym razem będzie lepiej.Dzięki za odwiedziny.Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Już poprawiłam tzn.wykreśliłam co niepotrzebne:)Buziam.
Agata_Lebek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tereso,dziękuję za miłe słowa,puch ze środka już wyrzuciłam:)Pozdrawiam słonecznie.
Jego Alter Ego Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 a mi się nie podoba, podoba mi się pomysł, ale wykonanie...cóż puch i pomarańcze... i do tego układ dziwny jakiś pisać, pisać:) pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie każdemu się musi podabać.Pisać każdy może...Pozdrawiam.
Tali Maciej Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 enter zaszalał i wyszła wyliczanka średnie misie pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "MISIE" wydaje,że komentarz średni.
Tali Maciej Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 jaki wiersz taki komentarz, bez uszczypliwości a że autorka wie swoje to już sprawa autorki, jak chce mieć poczucie, że wiersz jest boski niech tak już zostanie dla mnie jest średni i subiektywizmy napisałem, jeśli nie obchodzi cię zdanie innych, nie mart się już nie zajrzę po raz drugi pozdrawiam
Mr._Żubr Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Mi się raczej nie podoba, chyba nie przepadam za takim pisaniem. Pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Subiektywizmy-proszę bardzo,ale nie protekcjonalne poklepywanie po ramieniu.
Agata_Lebek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję za odwiedziny.Pozdrawiam.
BARBARA_JANAS Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe postrzeganie rzeczywistości. Wiersz zagrany na przeciwieństwach - intrygujące. Lot miękki, płynny i delikatny. Soczysty w kolory. Takich nam trzeba. pozdrawiam
Agata_Lebek Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe postrzeganie rzeczywistości. Wiersz zagrany na przeciwieństwach - intrygujące. Lot miękki, płynny i delikatny. Soczysty w kolory. Takich nam trzeba. pozdrawiam Nie wiem Basiu jakie przeciwieństwa masz na myśli...W każdym razie cieszę się,że wiersz ci się podoba.Pozdrawiam ciepło.
BARBARA_JANAS Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ciekawe postrzeganie rzeczywistości. Wiersz zagrany na przeciwieństwach - intrygujące. Lot miękki, płynny i delikatny. Soczysty w kolory. Takich nam trzeba. pozdrawiam Nie wiem Basiu jakie przeciwieństwa masz na myśli...W każdym razie cieszę się,że wiersz ci się podoba.Pozdrawiam ciepło. Agata w "dno nieba", "plama Wielkiej Wody", "skrawek Starego Kontynentu" według mnie to przeciwieństa. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi