zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 ZAPAMIĘTNIK dzień w którym cię poznałam - zrozumiałe zawsze świętuję była pełnia jakaś szczególna więc nie zapominam początku do końca znasz moje wiersze szczere aż do rozsadzenia siedzenia tym bardziej tu i teraz coś ściska za gardło a może za słowo powiesz maleńka a ja się stopię jak wosk w promieniach nieszczerości lasu birnamskiego i tych wszystkich przywiązań - to nawet nie konformizm króliczku tylko wiesz, ta odległość pamięci kiedyś testowaliśmy pływanie - tyle nas wchłonęły te byty. ja nie wiem czy uda się jeszcze z tym, no wiesz... może w Londynie wersja Tomka dzień w którym cię poznałam zrozumiałe zawsze świętuję była pełnia więc szczególnie nie zapominam początku do końca znasz moje wiersze tym lepiej do rozsadzenia siedzenia tym bardziej tu i teraz coś ściska za gardło albo za słowo powiesz maleńka a ja się stopię jak wosk w promieniach nieszczerości lasu birnamskiego i tych wszystkich przywiązań to nawet nie konformizm króliczku tylko wiesz ta odległość pamięci tyle nas wchłonęły i byty pod wpływem a ja nie wiem czy jeszcze się uda z tym, no wiesz... może w Londynie
Robert_Siudak Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 tyle tu wiadomości tudzież wątków, myśli że za pierwszym i drugim razem nie ogarnąłem, wróce tu jeszcze, narazie czas goni, dlatego zostawiam tylko swoją obecność i pozdrawiam :)
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 nosi jakieś znamiona erotycznego humoru i w ogóle tak autoironia chyba, to sięchwali zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Dear Stanislawa, what is it "las birnamski"?
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to mój tajemniczy las:P co podchodzi.....:):):D dobrze że nie 'szerłód'
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a co tam , niech bydzie nie, jak sie niechce mysleć cmokam WU!
teresa943 Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 teraz coś ściska za gardło a może za słowo powiesz maleńka a ja się stopię jak wosk w promieniach nieszczerości lasu birnamskiego i tych wszystkich przywiązań - to nawet nie konformizm króliczku tylko wiesz, ta odległość pamięci kiedyś testowaliśmy pływanie - tyle nas wchłonęły te byty. Tak jakoś mi zaświtało, że Peelce ktoś wyrządził krzywdę (może strasznie zawiódł zaufanie), więc teraz wylewa swoje żale do pamiętnika, chciałaby zapomnieć, ale nie może, bo to ciagle wraca (stąd może tytuł) - "głupotą" może być rozpamiętywanie wciąż od nowa, a może to zaufanie złozone pomyłkowo... Coś mi się zdaje, że to ma związek z "zasr..." Tyle na razie. teresanty cmokanty :)
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Stasiu! Czy ''konformizm'' jest tu potrzebny? PozdrawiaMy.
IN Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 cmooook! po pierwszym czytaniu - cudowne takie Stasinkowe aż do bólu :)))))
Pancolek Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Cholernie mi się podoba ;))
BARBARA_JANAS Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A mi podoba się.
Tomasz_Biela Opublikowano 27 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2008 dzień w którym cię poznałam zrozumiałe zawsze świętuję była pełnia więc szczególnie nie zapominam początku do końca znasz moje wiersze tym lepiej do rozsadzenia siedzenia tym bardziej tu i teraz coś ściska za gardło albo za słowo powiesz maleńka a ja się stopię jak wosk w promieniach nieszczerości lasu birnamskiego i tych wszystkich przywiązań to nawet nie konformizm króliczku tylko wiesz ta odległość pamięci tyle nas wchłonęły i byty pod wpływem a ja nie wiem czy jeszcze się uda z tym, no wiesz... może w Londynie Dziękuję za to że mogłem przepłynąć od początku do końca dobrze tutaj być...wiem ze za rzadko ale pamiętam. bywaj./
Baba_Izba Opublikowano 29 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Kwietnia 2008 nie domyślam się - dlaczego ten tytuł? W końcu - nie muszę. Stenuś, masz bogatą wyobraźnię, twoje wiersze pomaleńku rozwijają się jak kwiaty z pąków. Wersja Tomasza i Tereski - do przemyślenia. Będę śledziła dalszy los wiersza. Mnie się podoba. Cmoki smoczaste - baba
Rekomendowane odpowiedzi