Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 dzień dobry pogoda dzisiaj w sam raz- zrobię pranie może jutro zmartwychwstanie moja żona i na sądzie ostatecznym udowodni to nie ona panie dzielnicowy jutro wstanie z grobu moja małżonka znajdą się dowody nowi świadkowie na to że ona nie byłaby zdolna a pan zrobi się bardziej łysy niż może panu zakryć peruka żadnej władzy byś pan nie miał nad tą wtyczką nad prądem krzesłem gdyby panu jej nie dano z góry od jutra góra będzie zabierać oddolnie zwolnią wszystkich by wszyscy byli na sądzie pozwolą jej się wytłumaczyć z niesprzyjających okoliczności kości odbitych z betonu wczoraj znalazłem przepis na bombę poeta internetowy dysponował dokładną proporcją składników nareszcie dobrze że ktoś to w końcu zrobi i że to zostanie użyte – mówił - mnie najprawdopodobniej zabraknie na sądzie a żonę proszę pozdrowić
zak stanisława Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 oj Jimmy, nabroiłeś,tym wierszem dzielnicowy żone pozdrowu ale twojemu Pl potrzebny dobry adwokat, :P:P
Jimmy_Jordan Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hhyhyhy przynajmniej nie skończy jak żona... ;P zdrówko i dzięki za wpadkę Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No własnie, zdeprecjonował dzielnicowego nawet.
Jimmy_Jordan Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. No własnie, zdeprecjonował dzielnicowego nawet. wszystkich zwalniam! a dzielnicowemu do twarzy jak jest poniżony ciut - tak myślę, ale może nie? trzymaj się Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ba zdrówko Jimmy
Robert_Siudak Opublikowano 26 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2008 ciekawe... i dobrze napisane. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi