Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 zaprzęgnięta treścią jak zawartość wozu pionowo śpi w zamkniętym boksie regałów kobyła stronic otwarcie rży że nie musi być szczera fantazjuje nie zmienia formatu w latach niczego nie dodaje od siebie jedynie szarzeje i żółknie zalega przez twardą oprawę współżyje z innymi kobyłami w skrajnych przypadkach zapładnia umysły źrebi się przy ich pośrednictwie ojców jest wielu mają pozwolenie wydawnictw na obecność przy porodach czasem nawet kłusują na zatytułowanych grzbietach
teresa943 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 ciekawe myśli o tych "kobyłach" serdecznie pozdrawiam -teresa
kasiaballou Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jesteś bardzo pomysłowy i błyskotliwie władasz piórem, udany tekst, grunt,to fajnie przetworzona inspiracja, lubię do Ciebie zaglądać Jimmy, pozdry_kasia ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. martwi mnie tylko czy spójne, może pokombinować z wersyfikacją? zdrówko i dzięki za zagląd Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Kurcze, ale mi się miło zrobiło, bo wiesz ostatnio przeważnie gniotki mi wychodzą chyba. zdrówko wielkie i dzięki za obecność Jimmy
teresa943 Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. martwi mnie tylko czy spójne, może pokombinować z wersyfikacją? zdrówko i dzięki za zagląd Jimmy naprawdę udany wiersz gratuluję pozdrawiam -teresa
Baba_Izba Opublikowano 17 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2008 przychylam się do zdania poprzedników, poddaję jednak pod rozwagę pewne małe zmiany (zamiast tłumaczenia co i jak w części zmieniony tekst): "przez twardą oprawę obcuje z innymi w skrajnych przypadkach zapładnia umysłyźrebi się za ich pośrednictwem ojców jest wielu mają pozwolenie wydawnictw bycia przy porodach czasem nawet kłusują na zatytułowanych grzbietach" nie wiem, czy nada się coś do wykorzystania, ja tak, na wszelki wypadek. Serdecznie pozdrawiam - baba
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no ba jasne że źrebi, resztę też wezmę pod uwagę dzięki wielkie i pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. martwi mnie tylko czy spójne, może pokombinować z wersyfikacją? zdrówko i dzięki za zagląd Jimmy naprawdę udany wiersz gratuluję pozdrawiam -teresa jeszcze raz wielki cmok cmok zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi