gżegżółka Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Kniaź płacił dla kata z Kozłówki Za łamanie kołem trzy stówki Tyle teorii Wszedł do historii Rozrywki gdy rzekł: ŁAM I GŁÓWKI
Greeley Skądinąd Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Wszyscy wokół jak wryci już stoją: kat - pierdoła połamał, lecz swoją i choć wiadrem oblano ją kleju, nie pomogło - też wkroczył do dziejów!
Johny Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 jego czaszkę połamaną sklejoną wykorzystano jako grę do układania na cześć Piotra - kata, drania kostką Rubika nazwano
gżegżółka Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 A gdyby tę kostkę rozłożyć to z tego Dałoby się łatwo zrobić klocki lego A jeśli by forma była za plaskata Mielibyśmy puzzle na calutkie lata
M_arianne Opublikowano 6 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2008 (edytowane) A tuż obok koła j.w. była także i zapadnia; kto stanął na klapę nogą, ten lądował na dnie, na kamieniach w ciemnym lochu, i usychał tam do prochu... Kto pułapki te budował, może ty odgadniesz... Edytowane 25 Lipca 2017 przez marianna_ja (wyświetl historię edycji)
gżegżółka Opublikowano 7 Maja 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2008 Skazaniec katu odpowie ładnie: Kiedy założysz mi bardzo zgrabnie Stryczek na szyję Jakoś przeżyję Gdy pode mną otworzysz zapadnię
Rekomendowane odpowiedzi