Waldemar Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 daleka przestrzeń na wyciągnięcie dłoni w planetarium
Orston Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 planetarium - ileż gwiazd w zasięgu ręki Pozdrawiam kosmicznie ;) O.
Waldemar Talar Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło że zajrzałeś Orstonie-szczerze mówiąc jeszcze można ulepszyć ten obrazek- myślę o oryginale lecz na razie nie mam pomysłu jak to zrobić. pozd. Waldemar
Ania_Ostrowska Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? za progiem gwiazdy na wyciągnięcie ręki planetarium wtedy środkowy wiersz ma sens zarówno z pierwszym jak i z trzecim - pozdrawiam - Ania
Orston Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? za progiem gwiazdy na wyciągnięcie ręki planetarium wtedy środkowy wiersz ma sens zarówno z pierwszym jak i z trzecim - pozdrawiam - Ania Dobry pomysł, myślę tylko, że w L1 wystarczyłyby same gwiazdy :)
Waldemar Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A może tak? za progiem gwiazdy na wyciągnięcie ręki planetarium wtedy środkowy wiersz ma sens zarówno z pierwszym jak i z trzecim - pozdrawiam - Ania Faktycznie również zmysłowe. Choć sadzę że oryginał równie jak i twoja wersja Aniu. gwiezdnej nocy życzę
Waldemar Talar Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe- muszę przyznać - daje do myślenia, pozd.
Rekomendowane odpowiedzi