Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Gośka jest uczulona na spermę swojego partnera Plemniki tracą ruchliwość i to ją jakoś zniechęca wnerwia partner Gośki podwiązał sobie nasieniowody wchodził i wychodził z założenia wszystko dla jej dobra i dobra naukowcy mają szczepionkę na te przeciwciała w jej organizmie teoretycznie wystarczyło przeanalizować skład krwi podwiązanego już partnera odczulić ją na jego podstawie -
zak stanisława Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 partner Gośki podwiązał sobie nasieniowody wchodził i wychodził z założenia wszystko dla jej dobra i dobra a co dla jaj? rozbawił mnie ten wiersz Jimmy kwiecień - plecień serdecznie
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aprilis ale na faktach ;p zdrówko Jimmy
H.Lecter Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Chcesz być szokujący,odważny,zabawny ? Mnie takie wytwory fizjologiczne raczej nudzą i zniesmaczają .Tanie to wszystko.Wybacz.
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeczytaj jeszcze raz, raczej nie nastawiając się na szok zabawę i odwagę...
adolf Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 rozbawiło, ogólnie na plus ;p początek najlepszy, ach to "uczulenie na plemniki" ;p ;p ;p pozdr.
IN Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 płenta jaknajbardziej trafna - bezapelacyjnie odczulić ! na postawie rzecz jasna - jego ;)
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. autentyczna historia ;) witaj i trzymaj się Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jak puenta? ;P tak tak odczulić przemyca tu swoje inne znaczenie tzn to kojarzące się z czułością itp zdrówka i słonka Inko Jimmy
H.Lecter Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeczytaj jeszcze raz, raczej nie nastawiając się na szok zabawę i odwagę... Przeczytałem.Bez uprzedzeń.Ciekawa,z życia wzięta historia, opowiedziana w poczekalni u lekarza.
Stefan_Rewiński Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zabawne, ciekawe i nie tylko.
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. przeczytaj jeszcze raz, raczej nie nastawiając się na szok zabawę i odwagę... Przeczytałem.Bez uprzedzeń.Ciekawa,z życia wzięta historia, opowiedziana w poczekalni u lekarza. no ;) i tak trzeba było od razu zdrówko i dzięki Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O i Stefan! No masz, z dwóch tych wierszyków ten zdaje się być bardziej chyba? trzymaj się Jimmy ps w tym tygodniu nie widziałem jeszcze nic twojego, za długopis!
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. O i Stefan! No masz, z dwóch tych wierszyków ten zdaje się być bardziej chyba? trzymaj się Jimmy ps w tym tygodniu nie widziałem jeszcze nic twojego, za długopis! Tak jest! Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi