teresa943 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że przemawiają, nawet jeśli zakończenie "nie aż tak", a plusior bardzo miły, dzięki serdecznie pozdrawiam -teresa
Jacek_Suchowicz Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest super pozdrawiam Jacek
teresa943 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to jest super pozdrawiam Jacek och, Jacku, alem się ucieszyła, to twoje "super" pachnie wiosną dziękuję serdecznie pozdrawiam -teresa
Waldemar Talar Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak jak powyżej pozd. Waldemar
teresa943 Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dokładnie tak jak powyżej pozd. Waldemar miło, że wpadłeś, dzięki serdecznie pozdrawiam -teresa
zak stanisława Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 tereso, a ja ci pogratuluje dojrzałości szybkiego wchłonięcia forum , brawo, scmokamesam mmocno!
teresa943 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zakwitłam nieśmiałym rumieńcem, gratulacje należą się tobie, coż ja? czuję jak mnie wzięłaś kiedyś za rękę, dziękuję:):):) serdecznomocno cmokam -teresa
H.Lecter Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Dobrze uszyty wiersz i jedna mała uwaga do komentarzy poprzedników.Zmienny rytm tekstu ma swoją naturalną logikę.Jest płynny czas " malowania " portretu i jest czas po jego "odłożeniu",kiedy znowu zostajemy sami ze sobą. Jesteśmy bezbronni,zagubieni,rwie się oddech,świat przyśpiesza,zmienia się również melodia wiersza.Staje się bardziej szorstki.Niczego bym nie zmieniał.Pozdrowienia.
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Plastyka z dozą refleksji - jeden z moich ulubionych zestawów:) Dodatkowo podany w dość oryginalny, samodzielnie wypracowany sposób. Tereso - lepiej późno niż wcale (było się tu dla mnie znaleźć:) Hej!
teresa943 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o właśnie tak, trafiłeś dziekuję pozdrawiam serdecznie -teresa
teresa943 Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bartoszu, jakżeś mnie ucieszył wizytą, miło mi, dziękuję i serdeczności ślę. :):) Hej! -teresa
Rekomendowane odpowiedzi