Mała wielka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Już żeś zaczął na dole, Prędzej, prędzej, bo ci kto miejsce twoje zajmie Idź! Nie patrzysz na mnie. Ja powoli wolę, Na właściwym miejscu spocznę, bo je znajdę. I nie myślałeś ty kiedy, Że gdy tak bez ustanku, niezliczone lata Wśród ludzi, między nimi, lecz bez nich bieżysz Jesteś ja woda między palcami świata Pięknego i złego. I to od nas zależy W co więcej wnętrze, dusza bogata. Za dnia i w nocy Okryty swoim marzeniem. Ach! Gdyby ono było! W pożądaniu mocy Błądzisz, a pędzisz i to nazywasz istnieniem. Już na dole, Nie zacząłeś, a skończyłeś. Nie umarłeś, a już żeś nie żył.
Mr.Suicide Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 zacząłeś na dole prędzej prędzej bo zajmą ci miejsce ja wolę powoli znajdę właściwe miejsce jesteś jak woda między palcami świata pięknego i złego to od nas zależy błądzisz a pędzisz i to nazywasz istnieniem. już na dole nie zacząłeś a skończyłeś * * * mniej więcej tak bym to rozwiązał. tekst jest za bardzo przesiąknięty patosem.
Baba_Izba Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. popieram zdanie i uwazam, że ta wersja lepsza. Pozdrawiam mile - baba
teresa943 Opublikowano 13 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2008 mnie też bardziej urzeka wersja Mr.Suicide pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi