Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 APLIKATOR aplikator zaciął się w drodze do szkoły po szkole się rozlał rozrobił na skórze roztwory spełnione zamiary jakkolwiek zapytany odpowiem rytmizowałem wiersze dla słabych im rymowałem tę wkładkę specjalną do sensu pierwotnych ładów dodając aplikator zaciął się w drodze do szkoły po szkole się rozlał i rozbił co zrobić z aplikatorem ? dziś wtorek tworzę chcąc nie chcąc pod głuchy metronom lecz żaden rym nie zapewni mi formy i i i i będzie zdradzał ząbków miedziane plany się będą śmiały do składnych do rymowanek spodni i morał by zaaplikować zapinaj rozporek
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 :):):): racja, z rozwalonym rozporem uwaga ucieka... :):)
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. teoretycznie powinno być łatwiej aplikować... dzięki za wpadki ;) trzym się Jimmy
Marlett Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Jimmy! dziś wtorek i i to też jest powód:) Ciekawie experymentujesz. Radości.
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czysta zabawa, wprawka do poważniejszych kawalontków ;P zdrówko Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cóż jesteś nieuważnym czytelnikiem zrowie Jimmy
adolf Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ten ci wyszedł pierwsza klasa. Nawet przerzutnia mnie nie drażni. pozdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jakby coś, to usprawiedliwienia w tytule szukać ;) to tylko wprawka trzymaj się Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi