avals Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 zaskoczone z tą troską nagłą czujnością ślepią wiedzą że jeśli nie wypuszczą mojej wschodniej duszy nie zostanie nawet zachodnia stoją w progu z ciepłą dłonią miękkim kocem z wiarą że są tacy co nigdy nie kłamią więc odlatuję w stronę słońca spalę się do ostatniego już się rozpadam po jednym po dwa w lawinę resztką bólu się składam buduję od nowa i wracam za każde niezadane pytanie za każdą iskrę przy której się grzałam dlatego że pasujemy do siebie jak dwa oswojone kamasze od jednej pary teraz podleję odświeżę wszystkie zielenie w moim domu nowe zasadzę w ogrodzie patrząc w niebo nie będę zasłaniać oczu a słońce nigdy nie zgaśnie
zak stanisława Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 dziś tak mam, twój wiersz przypadł mi do gustu! scmok
Emu Rouge Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super, więc doszlifuj, bo warto:) pozdr ciepło!:D agusik
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 podoba mi się ale nie wszystko, większość bez zarzutu a kombinacja zachód- wschód przepyszna: więc odlatuję w stronę słońca spalę się do ostatniego już się rozpadam po jednym po dwa w lawinę w eksplozję resztką bólu się składam buduję od nowa ^^^^^^^przeładowane słownie patrząc w niebo nie będę zasłaniać oczu a słońce nigdy nie gaśnie ^^^^^^^^moim zdaniem ta pointa nie zamyka dyskusji, tym samym wiersz jest nie-do-końca no ale reszta miód pozdrawiam Jimmy
kasiaballou Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 refleksyjnie i bez ślimaków ;( ten na tak, pozdry_ czytelnik_ballou.
teresa943 Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 teraz podleję odkurzę wszystkie zielenie w moim domu nowe zasadzę w ogrodzie patrząc w niebo nie będę zasłaniać oczu a słońce nigdy nie gaśnie emanuje nadzieją i to jest + serdecznie pozdrawiam -teresa
avals Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Przepraszam, że tak "hurtowo", ale tyle na głowie, że tylko zdążę podziękować Wam Wszystkim . Rady wykorzystam. Oceny mobilizują. Pozdrawiam i pędzę do ogródka!
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 :) ogrodowo całkiem pozdra. ciepła
avals Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Hej Judyt! Bardzo ogrodowo!
avals Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Do radzących: sugerowane poprawki wprowadziłam, oprócz puenty. Jakoś nie widzę, co by tam jeszcze dodać. Chyba tak wystarczy. Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Baba_Izba Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 ogólnie mi się podoba, jednak cusiks mnie "gniecie".z tą troską nagłą czujnością ślepią wiedzą Może tylko mnie? Pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stokrotki?(:
avals Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pomyślę. Dzięki i pozdrawiam.
avals Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stokrotki?(: ...i żonkile, i tulipany, i........
Judyt Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. stokrotki?(: ...i żonkile, i tulipany, i........ :)))))
Rekomendowane odpowiedzi