Tomasz Witkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Do celibatu pałałem ciut bardziej duszą niż ciałem Lecz precz ta pokusa ja wzorem Wielgusa duchownym prawym zostałem
gżegżółka Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Tu przybliżyć skromnie chciałem Że dusza tylko styka się z ciałem Według Kartezjusza w szyszynce Natomiast według Platona Dusza w ciele jest uwięziona Prawie jak grosik w skarbonce-śwince
gżegżółka Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Tu z pomocą nam przyjdą pewne chłopy Co śpiewają w kapeli Róże Europy Szlagwort nie poraża szczególną urodą: "Żyj szybko kochaj mocno i umieraj młodo"
gżegżółka Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Nieczęsto mi się zdarza Czytać tak zawiłego komentarza Ale wysączę lampkę z winem I z bawełny go odwinę
gżegżółka Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2008 Najlepsze jest wino wytrawne czerwone W Libanie Australii najlepiej robione Pachnie pełnym słońcem i kusi kolorem Ech! Trzeba butelczynę osuszyć wieczorem!
W_ita_M. Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Swoim godłem, gżegżółko, toś mnie zaskoczyła; wykukałaś w klawiaturę prawie jak rodzina... i ja też czasami słucham tej ptaszyny w lesie koloratur bardzo dźwięcznych, które echo niesie.
gżegżółka Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2008 Kukam konsekwentnie w zegarze co godzina Inaczej mogłaby mnie wykukać rodzina
Rekomendowane odpowiedzi