Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Psy to takie latające pogniecione kartki papieru Psy się wieszają na szyi Szyja to osobliwa groźna substancja z chemicznej sfery Co lubi ludziom umilać Ludzie to takie mrówki co gryzą bez sensu Nie mogąc się stawić królowej Przy czym królowa to rodzaj deski rozdzielczej W najwyższej klasy samochodzie Samochód Przejeżdża Psa
Mr.Suicide Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 podmiot liryczny przedstawia nam swoją interpretację zjawisk mających miejsce na świecie, o czym podpowiada nam tytuł. wiersz ma budowę łańcuchową. strasznie mi się to podoba. ładna klamra kompozycyjna, świetna pointa. pozostawiłbym bez zmian budowę wersyfikacyjną i stroficzną, aczkolwiek wielkie litery na początku każdego wersu bez kropki w poprzednim to chyba błąd :P ale domyślam się, że to przez edytor tekstu. mnie przekonuje zarówno przesłanie, jak i forma, ode mnie plus. pozdrawiam.
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to taka drobINka niezobowiązująca ;) dzięki bardzo pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. lubię czytać twoje komenty, nie mijasz się z prawdą trzymaj się Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Całkowicie nowa doktryna filozoficzna.
myślątko Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 i jaki ciekawy ciąg skojarzeń nie będę wieszać psów
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mam nadzieję bliska cynikom ;P ? pozdrawiam Jimmy
Jimmy_Jordan Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. będę latające kartki gniótł zdrówka Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi