Greeley Skądinąd Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2008 Pewien rycerz waleczny z Sanoka upolował strasznego raz smoka. W przyzamkowej latrynie, gdzie smok sikał po winie, rycerz spuścił mu klapę na "ptoka".
gżegżółka Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2008 Filippon z Osterwaldu - bestyja słodka Którą mag Rosselin na swej drodze spotkał Zjadał wszystkich bez ważkiej przyczyny Za nic miał w sobie poczucie winy Choćbyś go okładał przy pomocy młotka
gżegżółka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Jeśli zdołam zachęcić do wysiłku komórki szare To wykażę że picie siarki jest dla smoka koszmarem Bo puchnie wątroba i gotuje się krewka Co wykorzystał niegodnie szewczyk Dratewka Któren w owcę nawpychał siarki i okrasił ją smarem
Tomasz Witkowski Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 A parował! i jest na dnie Wniosek krótki jest niestety "Gdy się pije co popadnie Treść przeczytaj etykiety"
gżegżółka Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ze swej strony zaś bym dodał W zgrabnych rymach myśl umieszczę Gdy już wreszcie wyparował To spaść musiał z pierwszym deszczem!
Greeley Skądinąd Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2008 Ja zaś, choć nie jestem wieszczem, dodam swoim stylem przaśnym: jeśli nawet zleciał z deszczem, to jedynie z deszczem kwaśnym.
gżegżółka Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Takie to konsekwencje nieprzewidziane Miał bezmyślny pomysł z baranem Smok spadł z kwaśnym deszczem niestety I w słodkiej zemście wypalił Sudety
Rekomendowane odpowiedzi