Waldemar Talar Opublikowano 30 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 górom za echo i szczyty morzom za szum fal łąkom za woń i barwy lasom za ptasi śpiew nocy za obraz z gwiazd niebu za błękit i tęcze ludziom za życzliwość matce i ojcu za życie a jemu najbardziej dziękuje.
Pancolek Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 górom za echo i szczyty morzom za szum fal łąkom za woń i barwy lasom za ptasi śpiew (...) mojego są mi nieznane Waldku, orty popraw koniecznie! A tekst trochę jak wyliczanka. Miałem nadzieję na zwrot i prawy prosty w poincie, który znokautuje prostą ściężkę interpretacyjną i się zawiodłem. Do następnego. Pozdrawiam grabulą. Pancuś
Baba_Izba Opublikowano 30 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2008 Lubię Cię, mam podobne odczucia jak Pancolek. Dwie ostatnie mi nie leżą. Może jednak coś zmienisz i to mocno? Umiesz! Pozdrawiam mile - baba
Robert_Siudak Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 Troche taka właśnie wyliczanka, i to jeszcze z dość przewidywalnymi atrybutami, pointa tez nie zaskoczyła. może następnym razem :) Pozdrawiam z serdecznością.
Waldemar Talar Opublikowano 31 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 ta wyliczanka tak jak teraz miała wyglądać i nie tu tylko w warsztacie za pomyłkę mocno przepraszam.
a._mrozinski Opublikowano 31 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2008 I dla mnie to mało zaskakujące... czytam, czytam i gdyby było dłuższe to mógłbym jeszcze czytać i czytać i niewiele by z tego wynikało. Arek
teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 wszystko jasne od początku do końca odkryte karty szkoda serdecznie ozdrawiam -teresa
Cmentarny Motyl Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Waldemar Talar cieszy się wiosną i tą radością chciał podzielić się z nami ......a jemu pragnął za to podziękować.Melancholijny wiersz...
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 bardzo osobliwy P. Waldemarze pozdra. ciepła
Bartosz Wojciechowski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Waldku, jasne: wyliczanka, bez zawijasów, prosto do celu. Ale ładne to jest i wdzięczne, myślę, że wielu czytelnikom wystarczy absolutnie:) Dzięki za miły relaks! Hej.
Rekomendowane odpowiedzi