teresa943 Opublikowano 1 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2008 a może druga wersja ? co o tym myślicie? -teresa
Judyt Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, Judyt, ale miło, że byłaś serdecznie pozdrawiam -teresa jakie byłam jeszcze żyję(;
JacekSojan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 "Jakby się uprzeć - można zinterpretowac tę "otchłań międzyzwrotkową"; Dariusz Sokołowski a więc nie wiersz, a otchłań międzyzwrotkowa?! aże zadrżałem...bo to zobaczyłem oczami Pascala; z punktu widzenia krytyki literackiej, hermeneutyki - to przełom, rewelacja, rewolucja! jesteś geniuszem! :))))) J.S
JacekSojan Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 druga wersja słabsza od pierwszej
Dariusz Sokołowski Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie nie jestem to leży u podstaw astronomii wyrażania się:)
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no cóż? każdy ma chwile słabości ;) pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?? z położnikiem? nie przyszło mi do głowy... pozdrawiam -teresa
teresa943 Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za trud interpretacji...może i "ani", też nie bardzo wiem, dlatego w W serdecznie pozdrawiam -teresa
Rekomendowane odpowiedzi