lubię latawce Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 pobrudził się mój skrawek nieba jak kaftanik dziecka słodkim pocałunkiem gorzkiej czekolady. a listopad majster biedy źle wyłożył swój kołnierzyk marmoladę ma na ustach -no to co. rzygam szczęściem naprzeciwko ze zdziwienia w śniegu kwitnie twoja twarz. czekaj na mnie ja już idę zaraz skoczę z pięciolinii prosto w koktajl-świat. przestraszone patrzą na mnie szklanki dzbanki filiżanki jednak-myślę może lepiej pić ten grzech do dna.
kasiaballou Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozytywnie, zawadiacko, fajnie, pozdry_świąteczne
Marlett Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Lubię latawce! jednak myślę lepiej pić ten grzech do dna Pozwoliłam sobie na małą zmianę:)) PozdrawiaM.
Baba_Izba Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 pozytyw?(tak) Ładny ten wiersz! Serdeczności - baba
lubię latawce Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 ach, widzę że sobie zuchwały tytuł dałam :> (w zamysłach miał odnosić się do sytuacji lirycznej) :Pp
Robert_Siudak Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 "czekaj na mnie ja już idę zaraz skoczę z pięciolinii prosto w koktajl-świat." To bynajmniej bardzo pozytywnie , zresztą jak i całość, "dobra robota " ;) Pozdrawiam.
lubię latawce Opublikowano 24 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 :D aż z radości ząbki suszę serdecznie, angie
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 tak lekko, ładnie i optymistycznie...jak unoszący się latawiec; lubię obserwować latawce serdecznie pozdrawiam -teresa
lubię latawce Opublikowano 25 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 :> serdeczności Tereso :))
teresa943 Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję:))
Rekomendowane odpowiedzi