Johny Brawo Opublikowano 23 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 Wciąż biegnie uczucie Na pustyni słów Gdzie jestem ziarenkiem Nie panem mórz Wciąż wieje w nicości Następstwo czasu To prawda Przenajświętszy upił się Graal Spogląda bez tego Przez co topi mnie ból Zatrzymany w łonie śmiałości Uwięziony w dziurze namiętności Rozdzierany przez symptomy normalności Uciszony przez kolektyw odmienności
Espena_Sway Opublikowano 23 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2008 hej :) Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zworty które pogrubiŁam są nieŁadne mówiąc najŁagodniej. powinnam powiedzieć grafomańskie, ale widzę początek pisania, więc nie chcę obrażać. poza tym rymy w ostatnich zwrotkach zawiewają częstochową - proszę takich unikać. czekam na kolejny pozdrawiam świątecznie Espena :)
Rachel_Grass Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 śmiałość, namiętność, normalność i odmienność tworzą koktajl niestrawny nawet dla zaprawionych.
Moniśka Sudoł Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 śliczny wiersz;-) jak na początkującego... genialny.... podziwiam... czekam na kolejny wiersz mam nadzieję że nie długo pozdrawiam;-)
Tali Maciej Opublikowano 25 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Marca 2008 tragiczny, nawet jak na początkującego czytać czytać czytać, pisać do szuflady po czasie poprawić publikować i mieć dystans do siebie do innych mieć dystans przedewszystkim pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi