HAYQ Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 aksjomaty to zdania przyjmowane za prawdziwe, których nie dowodzi się w obrębie danej teorii (...), lecz na ich bazie udowadnia się inne jej zdania (twierdzenia). od zawsze nie lubiłem świąt poza jedynym niezwykłym świętym odczuwalnym niemal jak dotyk tego dnia uczuciem pokory wobec umiejętności obdarowywania fałszem
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja tam lubię święta.
Judyt Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 odczuwalnym niemal jak dotyk tego dnia uczuciem pokory piękne:)
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja też :) Dziękuję za wizytę. życzę wesołych.
HAYQ Opublikowano 22 Marca 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judyt, Alleluja :)
Judyt Opublikowano 24 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Judyt, Alleluja :) Dzięki Hajku Prosze, (:
teresa943 Opublikowano 26 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Marca 2008 czytałam wiele razy i miałam pecha - komentarz znikał (dziadowska neostrada uczy mnie pokory!), teraz chyba się uda, więc wyznam jednym tchem: bardzo ładny wierszyk, szczególnie zakończenie... serdecznie pozdrawiam poświątecznie -teresa
Rekomendowane odpowiedzi